Kangertech

Het merk Kangertech is sinds jaar en dag een merk wat bij veel dampers een belletje doet rinkelen. De Chinese fabrikant is al voor langere tijd actief in de e-sigaretten branche en is zeker in de beginjaren innovatief naar voren gekomen.

E-sigaret

Box Mod

Clearomizer

Coil

Bekijk alles (10)

Benieuwd naar alles van Kangertech Coil?

Bekijk alles (10)

Batterij

Oplader

Drip Tip

Glaasje

Wat is Kangertech?

Kangertech is een bekend merk binnen de vape-wereld en is opgericht in 2007 door Danny Zhu en Li Di Lin in Shenzhen. Shenzhen is ook de plaats waar veel andere vape gerelateerde merken gevestigd zijn. Het bedrijf had in 2013 meer dan 3000 productiewerknemers in dienst die honderden elektronische sigaretten van de band lieten rollen.
 
Naast de grote capaciteit van productie heeft Kangertech een ander kenmerk zeer hoog in het vaandel staan. Dit is namelijk de veiligheid en gezondheid. Kangertech is een bedrijf wat erg veel tijd en energie in veiligheid stopt, dit doen ze om kwaliteit te garanderen en ze de gezondheid van de mens belangrijker vinden dan snelle verkoop.
 

Is Kangertech nog beschikbaar in Nederland?

Jazeker! Je ziet dit merk wel steeds iets minder, maar gelukkig kun je bij ons, SmokeSmarter, nog steeds terecht voor producten, onderdelen en coils van het merk Kangertech.
 

Welke Kangertech vapes zijn er?

De allereerste e-sigaret van het merk Kangertech hebben wij ook nog in ons assortiment gehad. Namelijk de Kangertech EVOD (waarvan we de EVOD batterij nog steeds los in ons assortiment hebben). Deze werd als enkele en als dubbele set geleverd. Inmiddels zijn er zoveel vernieuwde versies op de markt gebracht, waaronder ook de volgende bekende:

Kanger TOP EVOD vape

Ook dit is een slanke en penvormige e-sigaret die gebruik maakt van een knopje. De Kanger TOP EVOD vape heeft een batterij van 650mAh en een clearomizer met een tankinhoud van 1.7ml die je aan de bovenkant kunt vullen.
 

Hebben jullie ook coils van Kangertech?

Zeker! Wist je dat Kangertech een van de eerste merken was die met dual coils op de markt kwam? De Kangertech dual coils (ook wel atomizer genoemd) bestaan nog steeds en worden nog steeds in veel verschillende clearomizers gebruikt.
 

Kangertech dual coils

Een Kangertech dual coil heeft niet één maar twee gloeispiraaltjes. In die tijd was dat echt heel innovatief. Dankzij de dual (twee) coils, gaven deze coils veel meer damp af dan de single (één) coils uit die tijd.
Daarna kwam Kangertech ook nog als een van de eerste met organisch katoen op de markt, dat op de dag van vandaag nog steeds wordt gebruikt in vrijwel alle coils.

Meer weten over de vape of coils van Kangertech?

Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij kunnen jou hier alles over vertellen.