Vincent dans les Vapes

Vincent dans les Vapes (afgekort VDLV) is de grootste aroma en e-liquid producent in Frankrijk. 
Naast het aroma-merk VDLV, produceren zij ook e-liquids en aroma’s onder de merknaam CirKus.

VDLV bestaat inmiddels alweer enkele jaren, dit merk werd namelijk al in 2012 opgericht. In de daar op volgende jaren is er een breed assortiment aan smaken ontwikkeld.

E-liquid

Aroma

Nic Salt

Productlijnen van Vincent dans les Vapes

Het merk Vincent dans les Vapes produceert zoals eerder aangegeven nnaast de VDLV aroma’s ook e-liquids en aroma’s onder naam Cirkus.

In het hieronder staande overzicht vind je alle productlijnen terug:

Vincent dans les Vapes aroma's

Deze lijn aan aroma's bevatten voornamelijk fruit- tabak en mentholsmaken.

Cirkus e-liquids

De e-liquids van CirKus zijn onder te verdelen in twee lijnen:
  •  Cirkus - Authentic: Deze productlijn bestaat voornamelijk uit menthol- fruit en tabakssmaken, als ook combinaties van deze smaken.
  • Cirkus - Classic Wanted: De Classic Wanted productlijn bestaat uit verschillende e-liquids met als basis een tabakssmaak, (voornamelijk) gecombineerd met gebaksmaken.

Cirkus aroma’s

 Naast de e-liquid variant zijn sommige van de smaken van de Cirkus Authentic-lijn ook als aroma verkrijgbaar. Daarnaast vind je nog een andere lijn als aroma terug, namelijk de Cirkus The Eccentrics. Deze aroma's bestaan uit excentriekere smaakcombinaties die niet direct voor de hand liggen.

De productie van Vincent dans les Vapes

Deze producent is als eerste in heel Frankrijk volledig AFNOR gecertificeerd, wat inhoudt dat de ontwikkeling en productie plaatsvindt volgens hele strenge kwaliteitsnormen, naast de al standaard geldende Europese kwaliteitsnormen.

De productie van de e-liquids en aroma’s vindt plaats met uitsluitend natuurlijke aroma’s en extracten, die enkel en alleen van Franse bodem afkomstig zijn.

Meer weten over Vincent dans les Vapes?

Wil je graag meer te weten komen over dit merk, of heb je vragen over bijvoorbeeld het zelf mengen met de aroma’s van dit merk? Neem dan snel contact op met onze klantenservice, we zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 uur.