Vapouriz E-liquid

Op slechts 30 minuten rijden van Londen kun je het hoofdkwartier vinden van Vapouriz. Dit bedrijf is ontstaan in 2011 en is in het Verenigd Koninkrijk nu al een van de marktleiders op het gebied van e-liquids en vapen.
 
In de afgelopen jaren hebben zij flink veel tijd geïnvesteerd in het optimaliseren van hun e-liquids, waarbij ze hebben samengewerkt met experts en wetenschappers op het gebied van smaak en kwaliteit.
Meer info
4 producten

E-liquid

4 producten

De smaken van Vapouriz e-liquids

Er zijn maar liefst 50 smaken op de markt gebracht onder het merk Vapouriz. Het is daarom bijna niet mogelijk dat er geen smaak voor je tussen zit, aangezien het assortiment zo divers is.

Zo zijn er hele alledaagse smaken, zoals bijvoorbeeld de smaak Bosbes of de smaak Tabak. Maar ook zijn er tal van smaken uitgebracht die direct uit een mix van smaken bestaan. Denk bijvoorbeeld aan een mix van Framboos, Mango en Menthol.

De samenstelling van Vapouriz e-liquids

Het beste van twee werelden zou je kunnen zeggen: de samenstelling van Vapouriz is namelijk 50/50 PG/VG. Dit betekent dat de e-liquids voor 50% uit PG bestaan en voor 50% uit VG.

PG is de stof die vooral zorgt voor de kriebel (throathit) in je keel en is de grootste smaakdrager.
VG is de stof die zorg voor de hoeveelheid damp en is wat zachter voor je keel.

Geschikt voor mijn e-sigaret?

Door deze samenstelling zijn de e-liquids geschikt voor vele soorten e-sigaretten en pod-systemen.

Vraag het ons!

Wil je echter zeker weten of jouw e-sigaret geschikt is voor de Vapouriz e-liquids? Raadpleeg dan onze klantenservice! Zij kunnen jou hierin adviseren dankzij hun expertise en eigen ervaringen.

Nicotinegehalte

In tegenstelling tot vele andere e-liquids uit ons assortiment, zijn de e-liquids van Vapouriz alleen te bestellen mét nicotine. De nicotinegehaltes waar je uit kunt kiezen zijn 3mg, 6mg, 12mg en 18mg.

Vapouriz Labs: productie van Vapouriz e-liquids

Ze hebben het produceren van de e-liquids, mede om de kwaliteit te bewaken, geheel in eigen beheer. Dit doen ze onder de naam Vapouriz Labs, een fabriek die gevestigd is in Surrey, ook vlakbij Londen.

Deze fabriek heeft een capaciteit waar je u tegen zegt. Ze kunnen namelijk maandelijks 4.2 miljoen flesjes e-liquid produceren, mede omdat het vrijwel geheel geautomatiseerd is.