T-juice E-liquid

T-juice is een e-liquid en aroma producent uit het Verenigd Koninkrijk en doet dit al sinds 2012.

Het assortiment van dit merk bestaat uit een breed aanbod van smaken. Een groot deel van deze smaken zijn naast de kant en klare e-liquid variant, ook verkrijgbaar als aroma variant, waarmee je zelf je eigen T-juice e-liquid kunt maken.
Meer info
4 producten

E-liquid

4 producten

Unieke smaken, gemaakt door dampers

Het merk T-juice is opgericht door een groepje dampers, die vonden dat de perfecte e-liquid smaak nog niet uitgevonden was. Volgens T-juice zelf is het streven hierbij om steeds unieke smaken te creëren, die je niet snel terug zal vinden bij andere merken.

Daarnaast heeft dit merk kwaliteit hoog in het vaandel staan: Bij de productie wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van Amerikaanse en Britse ingrediënten en grondstoffen, die van farmaceutische kwaliteit zijn.

Red Astaire van T-juice

De bekendste smaak van deze producent is waarschijnlijk Red Astaire, te herkennen aan zijn felrode kleur. Deze smaak van T-juice is al ruim 6 jaar op de markt en zelfs na deze lange tijd nog steeds immens populair onder zowel beginnende als ervaren dampers.

De smaak van Red Astaire is het beste te omschrijven als een mix van rood fruit en zwarte druiven met eucalyptus, anijs en menthol.

Door de jaren heen heeft deze vloeistof meerdere awards gewonnen en is Red Astaire verkrijgbaar in vrijwel alle Europese landen.

E-liquids van T-juice: geschikt voor alle e-sigaretten

Binnen de e-liquid smaken van T-juice vind je erg verschillende smaakcombinaties terug, die vrijwel allemaal uniek zijn qua combinatie. Zo vind je verschillende fruit en menthol smaken, maar ook zoetere tabak- en custard-smaken terug.

Alle e-liquids van T-juice hebben een PG / VG verhouding van 50% PG en 50% VG.
Door deze verhouding zijn de e-liquids van T-juice niet te dun én niet te dik. Dit maakt ze geschikt voor vrijwel alle e-sigaretten.

PG en VG vind je terug in alle e-liquids, PG (Propyleenglycol) zorgt hierbij voor de gier in je keel en de smaakintensiteit, VG (plantaardige Glycerine) zorgt voor de hoeveelheid damp en is dikker dan PG.

De aroma's van T-juice

Naast een kant-en-klare e-liquid variant, vind je ook een selectie van de smaken van T-juice terug als aroma. Hiermee kune je zelf je eigen e-liquid maken, met behulp van base en nicotineboosters (optioneel).

T-juice zelf adviseert een mengverhouding van 15%, waardoor de smaak vaak vrij intens is. Voor een minder intense smaak adviseren wij een mengverhouding van 7% tot 10% te hanteren.

Daarnaast geldt voor tabakssmaken een rijptijd van minimaal één week, maar langer is altijd beter. Voor niet-tabakssmaken kun je het beste een rijptijd van drie tot vijf dagen hanteren.

Het rijpen van een zelf gemaakte e-liquid houdt in dat je deze in een donkere ruimte bewaart bij kamertemperatuur.

Vragen over T-juice?

Heb je vragen over het merk T-juice of over een van de smaken of aroma's? Of heb je een compleet andere vraag? Stel deze dan gerust aan de klantenservice. Wij helpen je graag verder!