Simple Essentials

Simple Essentials e-liquid is een merk wat geproduceerd wordt in het Verenigd Koninkrijk. Dit merk doet zijn naam eer aan: het zijn eenvoudige, maar gebalanceerde e-liquids in allerlei soorten smaken. 

Zo heeft Simple Essentials smaken die we als tabak classificeren, maar ook menthol en fruitsmaken. De smaken zijn veelal uit één smaakstof opgezet, zodat deze goed naar voren komen.

E-liquid

Bekijk alles (20)

Benieuwd naar alles van Simple Essentials E-liquid?

Bekijk alles (20)

Wat typeert Simple Essentials?

Het merk Simple Essentials is te herkennen aan haar witte verpakking, met gekleurde markeringen, welke staan voor de smaak die het bevat. De e-liquids van Simple Essentials hebben een PG/VG verhouding van 50/50 en zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes, maar ook zonder nicotine. 

De flesjes hebben een kindveilige sluiting en zijn ook voorzien van alle juiste etiketteringen. De smaken van Simple Essentials zijn subtiel, maar zuiver van smaak. Deze e-liquids zijn ideaal voor de damper die houdt van eenduidige smaken zonder speciale of onnodige nasmaken. 

Welke e-sigaret is geschikt voor Simple Essentials?

Bij het merk Simple Essentials zijn vrijwel alle e-sigaretten geschikt om deze e-liquids in te gebruiken. Door de 50/50 verhouding in PG/VG zijn deze e-liquids zowel te gebruiken in een e-sigaret die gebruik maakt van coils met lage Ohm-waardes, maar ook in e-sigaretten die gebruik maken van coils met hogere Ohm-waardes. Ook zullen de Simple Essentials e-liquids een goede dampproductie én smaak geven, door de 50/50 verhouding in PG/VG.

Welke smaken heeft Simple Essentials?

De smaken die in de lijn van Simple Essentials vallen zijn erg breed. Zo zijn er een aantal tabaksmaken, maar ook heeft het meerdere fruit en mentholsmaken. Zo heeft Simple Essentials voor elk smaakprofiel een geschikte e-liquid. Twijfel je over de keuze bij een smaak van Simple Essentials? Vraag het ons dan gerust.

Meer weten over Simple Essentials?

Wil je meer weten over dit merk, of kunnen wij jou helpen met het zoeken naar de juiste smaak? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen jou graag verder met al jouw vragen!