Klant winkelbeoordelingen

Johnny

Johnny

Date: 20 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering, aftersales is attent en ik word niet gespammed met mail. Onderaan de streep erg tevreden!

    Suzanne bedankt :)

joke

joke

Date: 20 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • goede en snelle service nog bedankt voor de attentie nooit geen problemen

Marjan

Marjan

Date: 20 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Voor de eerste bij SmokeSmarter besteld. De bestelling was de volgende dag al binnen. Dus daarover zeer tevreden. En zeer snelle levering. Top!

Sander

Sander

Date: 19 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle service!! Prima geregeld

Baktash

Baktash

Date: 18 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Goed en super snelle levering.....ben blij met de keuze voor de aflevering bij een post.nl locatie

Jimi

Jimi

Date: 18 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Goed en snelle levering

Jur

Jur

Date: 16 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering & een groot assortiment

Christel

Christel

Date: 16 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Bevalt super goed. Lekker handzaam, rookt perfect.

Mo

Mo

Date: 16 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Prima! Vaste klant!

Ed Tijsen

Ed Tijsen

Date: 16 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Goeie en snelle service . altijd weer tevreden

Monique

Monique

Date: 15 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Wowwie super weer zoals altijd!!
    Zoals altijd SUPERRR
    Dankjewel weer
    Groetjes Monique

Linda Dams

Linda Dams

Date: 15 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Supersnelle service, ruime keus in webshop!

Bruno

Bruno

Date: 15 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Bestelling werd snel en correct geleverd ! geen verzendingskosten, Top !

Jaap

Jaap

Date: 14 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Bestelling werd snel en netjes afgehandeld!

Wes

Wes

Date: 14 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Goeie service en snel geleverd. Netjes verpakt

Stargate

Stargate

Date: 13 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Vlotte aflever service - pluim hiervoor - maar betalingsregeling iets minder - kon niet via creditcard betalen, wel via ideal, maar die had ik nooit en voorheen met paypal gedaan, maar die is me te duur geworden en heb ik ook de laan uitgebonjoerd.
    voorheen altijd enveloppen, nu in doosjes, waar ik niet tevreden mee ben, totaal niet, kon het bij de buren op gaan halen, die ik liever niet stoor, stel je voor buren zijn weg dan nog langer wachten op mijn vloeistoffen, gewoon witte envelop waar ze eerst ook in zaten of witte doosjes waar je vroeger ook zo in 1 keer de vrievenbus bij mij ingaan, kijk dat is perfect geregeld en niet zoals de laatste keer, bij de buren gaan afhalen, post nl zei dat ik niet thuis was, gelul, was wel thuis, die gene die geweest is heb ik niet horen bellen.

Ap

Ap

Date: 13 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • goed,duidelijk en snel

Constantijn

Constantijn

Date: 13 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Prima om roken van tabak te minderen..
    Snelle bezorging, kortom prima winkel..

michel

michel

Date: 12 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Veel keus en snelle levering top

Monique

Monique

Date: 12 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Super winkel. Veel fijne producten, snel in huis en goede service. Bedankt!

Frank

Frank

Date: 12 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Fijne en overzichtelijke webshop.
    Producten worden snel en goed verpakt geleverd.

Anke

Anke

Date: 12 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle en goede service. vandaag besteld morgen in huis. en voor vragen is het via de chat supersnel beantwoord. Ik geef ze een dikke 10

Job

Job

Date: 12 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Uitstekend !
    Na een kapotte batterij supersnelle vervanging!
    Kijk; dat is klantenservice.

Harry Dörenberg

Harry Dörenberg

Date: 12 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • snelle service en heel behulpzaam ..
    had een kapotte mod maar wordt direct nieuwe geleverd en is direct opgelost .
    zeer tevreden

Tim

Tim

Date: 12 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Uitstekende service. Snelle levering en uitstekende verwerking van mijn verzoek om garantie (mod was binnen twee weken al kapot).

Marij

Marij

Date: 12 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Zo als altijd snelle levering, maar nu ff wachten op de Dking.

Stassen

Stassen

Date: 12 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • top service snel geleverd vind hier altijd wel iets ruime keuze

Michael

Michael

Date: 11 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Gewoon super

B

B

Date: 10 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering elke keer , top !!!

dirk

dirk

Date: 10 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • alles dik in orde!

Artikelen 1 tot 30 van 5258 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 176