Klant winkelbeoordelingen

rick

rick

Date: 20 februari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Top winkel. Snelle reacties van het team en de pakketjes zijn goed verpakt.

Robert

Robert

Date: 19 februari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Super

JAN

JAN

Date: 19 februari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • zoals gewoon,..... ook deze keer weer supersnel bezorgd , super makkelijk betaald (paypal), makkelijk dat je een bestelling kunt "herhalen" scheelt toch weer met invullen als je toch al weet wat je wilt

Jeff

Jeff

Date: 18 februari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Smokesmarter is een uitstekende webwinkel.

Karin

Karin

Date: 17 februari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Top top top.
    Snelle levering.

maarten

maarten

Date: 17 februari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Altijd super snel geleverd. Probleemloze internetwinkel.

Remi

Remi

Date: 17 februari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Super service. Mogelijkheid tot chatten/WhatsApp wanneer je vragen hebt, je wordt zo goed als gelijk geholpen. Top.

Frank

Frank

Date: 16 februari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • veel keuze, goede prijzen en snelle levering: Prima dus !!

Manuela

Manuela

Date: 16 februari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Ik ben hartstikke tevreden met mijn bestelling alle smaakjes liquid al geprobeerd en ben er helemaal weg van zo lekker

Marijke

Marijke

Date: 15 februari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Dit is de tweede keer dat we hier bestellen.
    Eerste bestelling was er iets misgelopen, er waren potjes gewoon helemaal leeg.
    We hebben hiervoor gebeld en heb toen een tegoedbon gekregen. Mensen waren ook heel vriendelijk en behulpzaam.
    Tweede bestelling is volledig goed verlopen.

    Bedankt voor de snelle service naar Belgie!

Elias

Elias

Date: 15 februari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Fantastisch geholpen door Anne na een verkeerde zending. Dikke pluim.

amber

amber

Date: 15 februari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • snelle levering en deze drip-tip past zelfs beter dan de orginele die erbij zat :D top!!

Chris

Chris

Date: 14 februari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Goede levering, mooi verpakt.

    Product is fijn in gebruik.

Jan

Jan

Date: 13 februari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Gewoon een super shop

Steven

Steven

Date: 13 februari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Goeie webshop, goeie leveringen.

T.P

T.P

Date: 11 februari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Prima service en vlotte levering. Heb nu al een paar keer iets besteld en ik blijf graag uw producten kopen want ik ben er zeer tevreden over.

Diana

Diana

Date: 10 februari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Supersnelle levering vrijdag kw voor 9 ‘s avonds besteld en volgende ochtend in huis. Superservice

Bastiaan

Bastiaan

Date: 8 februari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Goede en duidelijke webwinkel, bezorging altijd snel.Toppie!

benny

benny

Date: 6 februari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • tot winkel snelle levering ben zeer content met mijn aankoop zeer lekkere smaak die ik besteld heb

Kevin

Kevin

Date: 6 februari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Vrijdag avond nog besteld zaterdag morgend in huis top !

Irma

Irma

Date: 5 februari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Snel !

Mariet

Mariet

Date: 5 februari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Vandaag besteld en morgen in huis. Zeer ruime keuze
    Ben zeer tevreden!

Ted

Ted

Date: 2 februari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Snel en in brievenbuspaket (wel zo handig) bezorgd.. net zo als de laatste keer!

Wessel

Wessel

Date: 1 februari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Super snel bezorgd en kwaliteit producten. Ik ben nieuw met het dampen en tevreden met deze webshop. Een van de goedkoopste vergeleken met andere Nederlandse winkels. Ik had geen zin om weken te wachten met producten uit het buitenland. Dat kan ook nog eens niet aankomen. Heb inmiddels mijn 2e bestelling e-liquids alweer geplaatst :-)

Jannes

Jannes

Date: 31 januari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Zeer ruime keuze en snelle levering! Top!

Dr

Dr

Date: 30 januari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Super bezorging

Martijn

Martijn

Date: 30 januari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Weer een supppper snelle levering... en weer de volgende dag geleverd!

Robert

Robert

Date: 29 januari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering en goede communicatie als je vragen hebt.
    Top service en online winkel..

Kim

Kim

Date: 28 januari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Op zich en fijne E sigaret. Binnen 2 dagen volledig van de sigaretten af.
    Alleen na de tweede dag kreeg ik deze niet meer open om na te vullen. Zat muurvast. Mijn man heeft het met 2 tangen open moeten draaien. Gevolg is dat hij nu helaas beschadigd is. Werkt nog wel maar het mooie is ervan af. Helaas

Dennis

Dennis

Date: 27 januari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Top! Lekker snel bezorgd

Artikelen 1 tot 30 van 4824 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 161