Klant winkelbeoordelingen

Diny

Diny

Date: 22 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Super goede service tot nu
    snelle levering
    ik ben goed tevreden

nancy

nancy

Date: 22 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Vlotte en snelle levering...een aanrader!!!

berry de klein

berry de klein

Date: 21 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Bij SmokeSmarter een e-sigaret besteld met losse clearomizer,staat bij de coils tijdelijk niet leverbaar.
    heb een mail gestuurd,krijg netjes een mail terug met het antwoord dat het uit het assortiment gaat,er zijn geen coils voor te bestellen.
    Ik ben helemaal geen zeurpiet maar als ik iets net gekocht heb en blijkt dat het eigenlijk na een paar weken weg kan gooien vind ik dat toch wel zonde,mag er wel bij vermeld worden vind ik,positieve is wel snel opgestuurd en mijn mail was snel beantwoord

Bert

Bert

Date: 20 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • SmokeSmarter is een webwinkel van het eerste uur. Heeft een prima track record en levert snel tegen redelijke prijzen.

cristina.r@ziggo.nl

cristina.r@ziggo.nl

Date: 19 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Als er x wat mis gaat , wordt het snel en netjes opgelost. Ook daarvoor dank. Verder snelle afhandeling van bestelling . Top!

Robert w

Robert w

Date: 18 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Snel en optijd geleverd.

Martijn

Martijn

Date: 18 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Makkelijk bestellen en supersnelle levering, keer op keer! een aanrader :-)

R

R

Date: 17 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering en goed assortiment

Peter

Peter

Date: 16 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Altijd correcte bezorging,stipt op tijd.
    Top winkel

M-P

M-P

Date: 15 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Een super winkel Super Snel en niet de Hoofdprijs. Sávonds bestellen, voor de Middag in huis. dat is pas gemak voor als je zonder zit. Alle bestellingen zijn altijd geleverd. en super snel

Alex

Alex

Date: 15 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering,snel met contact,goede producten en nette prijzen .top

Tim Vereecke

Tim Vereecke

Date: 12 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Vlotte levering en bij eventuele problemen goede communicatie en oplossing. Top verkoper.

Siegfried

Siegfried

Date: 12 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Ruim aanbod en snelle bezorging.

Rob

Rob

Date: 11 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Zoals altijd de bestelde producten zeer snel ontvangen (volgende dag).

jo.pepels

jo.pepels

Date: 11 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • goed geholpen, m meestal zeer tevreden, echter mijn probleem, moeilijk te openen flesjes, naar volle tevredenheid opgelost

    mijn dank hiervoor,
    jo pepels

Tamara

Tamara

Date: 11 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • 8x Nicshots besteld. Alles ging makkelijk en snel. Helaas liet PostNL het een beetje afweten door het 3 dagen later pas door de brievenbus te schuiven (smokesmarter had het op tijd afgeleverd en ik heb een PostNL app waar ik pakketje precies kan volgen, vandaar) Dus een 9 voor Smokesmarter en een 6- voor PostNL

Janny

Janny

Date: 11 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Ik bestel altijd bij smokesmarter, al jaren..hele goede service en snelle correcte levering..Een echte aanrader!

Glenn

Glenn

Date: 11 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Top service, 6 sterren!

Bertie

Bertie

Date: 10 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Goede winkel met veel en goedkoop aanbod

Arjo

Arjo

Date: 10 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Snel en compleet. Kleine opmerking: 5 flesjes van 10 ml in een doos groot genoeg voor 50 flesjes. In een kleine verpakking zou het door de brievenbus kunnen. Nu moest ik weer thuisblijven voor de bezorger. Volgens mij is dit voor de leverancier ook duurder.

Wim

Wim

Date: 10 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Snel geleverd. Product voldoet aan de verwachtingen.

Brenda

Brenda

Date: 10 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Goede service, vragen ook via de chat.

Demi

Demi

Date: 9 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Erg goeie service.
    Ik kreeg via de chat een goede uitleg en ook de links toegezonden van de producten waar ik om vroeg.
    Ook een goede uitleg over de liquids en over welke batterijen ik nodig had.
    Erg fijn.
    Zeker een aanrader en chappo voor koen!

DarthVaper

DarthVaper

Date: 9 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Super service, zeer snelle levering. Zeer tevreden, aanrader!

Laith

Laith

Date: 7 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • De servie was heel erg goed, en de producten waren op tijd bezorgd.

Peter

Peter

Date: 7 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Zeer goede service en een top online winkel.

Dees

Dees

Date: 7 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Zeer goede service!

Diny

Diny

Date: 7 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • tot nu toe goede service

    heb snel een reactie terug 2x

    ik ben al een tijdje klant de levering is altijd netjes en snel

    en nu ook met vragen top

Lianne

Lianne

Date: 6 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering, snelle reacties via de mail.

kramer.ch.e

kramer.ch.e

Date: 6 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Levering is snel, producten zijn goed !

Artikelen 1 tot 30 van 5552 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 186