Klant winkelbeoordelingen

Richard

Richard

Date: 15 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Super geholpen. Snelle reactie op mijn vraag!

Henk

Henk

Date: 15 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • goede prijzen en duidelijke communicatie

Thomas

Thomas

Date: 13 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Geweldige Qualiteit een aanrader voor iedereen.

Bo

Bo

Date: 13 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Prima winkel, ik like

Inzi

Inzi

Date: 13 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Perfecte ervaring

Hans

Hans

Date: 12 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering groot assortiment met vragen vriendelijk geholpen om probleem op te lossen

Sander peen

Sander peen

Date: 12 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Top! Snelle service. Snelle levering

Inge

Inge

Date: 12 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Super snelle levering en een goeie website met genoeg keuze voor iedereen ik ben zeer tevreden over mijn aankoop bedankt!!!

Mario

Mario

Date: 12 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Vlotte levering en bij telefonische vragen wordt je vriendelijk en naar voldoening geholpen!! Ik zal hier zeker meer bestellen.

Anoniem

Anoniem

Date: 11 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Super service!! Batterij was kapot geleverd helaas. Ik hoefde maar een mail te sturen en ik kreeg een nieuwe toegestuurd. Dankjewel!!

Damian

Damian

Date: 10 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Was binnen 1 dag a mattie tankjes zijn wahed goeie kzweer je. Ge deze halen man echt hiyek goeie

Ben

Ben

Date: 10 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Complimenten voor jullie klantvriendelijkheid.

Phil

Phil

Date: 10 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Alles Perfect ! Zoals altijd ! Bedankt ;-)

Richard

Richard

Date: 10 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Super snelle bezorging.

Aad Bannink

Aad Bannink

Date: 9 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Mijn favoriete internet vape-shop!
    Ruim assortiment aan liquids en accessoires voor mijn mods.
    Overzichtelijke website, uitstekende kwaliteit en zeer snelle leveringen, doorgaans binnen een dag.

    Van harte aanbevolen!

Peet

Peet

Date: 9 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Prima!

Hans

Hans

Date: 9 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Prima webshop, vandaag coils besteld en de volgende dag ontvangen.

Carlo

Carlo

Date: 9 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering en goed verpakt gewoon zo doorgaan

Johannes

Johannes

Date: 9 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Bestellen ging vlot op de website en reeds de volgende dag viel de bubbeltjes-envelop met de bestelde coils op de deurmat. Redelijke prijs en geen verzendkosten. Prima, ik ben tevreden!

Tonny

Tonny

Date: 8 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • goede support en levert zoals afgesproken

Brian

Brian

Date: 8 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Super snelle next day levering, netjes ingepakt. Totaal geen klachten!

Maroeska

Maroeska

Date: 7 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle en correcte levering, thumps up

Jörg

Jörg

Date: 7 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Ik had het smoke or diy besteld en in combinatie daarmee diverse andere artikelen. Helaas bevatte de basis geen nicotine waarmee de rest ook overbodig was. Kon het zonder problemen retourneren. Gewoon top.

Martin

Martin

Date: 7 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Zoals vanouds.

evi uytterschaut

evi uytterschaut

Date: 6 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Super snelle en vriendelijke bediening door Koen.
    Zeer tevreden en ge hier zeker nog bestellen.

Francis

Francis

Date: 6 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Ik ben nog niet zo lang klant bij smokesmarter maar man man man wat een geweldige site. Alles heel overzichtelijk waardoor je alles goed kan vinden ipv zoeken in tal van menu's. Levering hartstikke snel en over de service nog maar niet te spreken. Goed bereikbaar en je word zelfs terug gebelt als ze even niet opnemen en zien dat je gebelt hebt. Deze site denkt aan zijn klanten. Helemaal top!

Pascale

Pascale

Date: 6 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Ik had een Justfog Q16 maar ik haalde hier geen voldoening meer uit. Ondanks coils met lagere weerstand, liquide met hoger percentage nicotine. Ik was deze e-sigaret gewoon 'ontgroeid'. Ik heb SmokeSmarter een e-mail gestuurd met mijn wensen, welke e-sigaret ik nu had, wat ik belangrijk vind en wat minder en ik kreeg een zeer uitgebreide e-mail terug met drie opties die naar Bas zijn mening aan mijn wensen zou voldoen. Niet zomaar een link met 'van kijk verder zelf maar' maar onderbouwd met argumenten waarom deze aan mijn wensen zal voldoen. Dit was mijn eerste uitstekende kennismaking met SmokeSmarter. En na mij goed ingelezen te hebben heb ik gekozen voor de Eleaf iStick Pico 75 Watt, één van de drie modellen die mij aangeraden werd. Ik heb deze direct besteld bij SmokeSmarter maar ik zat nog met een aantal vragen. Welke batterij kon ik het best erbij bestellen (in de Justfog) zat de batterij ingebouwd, kon ik mijn huidige liquids van 18 Mg blijven gebruiken? Dit werd mij eigenlijk heel erg afgeraden. Doordat de Pico een DL e-sigaret is en je al een veel groter nicotinegehalte binnenkrijgt met 1 'hijs' zou dit heel erg scherp kunnen zijn. Er werd mij aangeraden voor 6mg en uiterlijk 12mg te gaaan. Ik heb nu liquids van 11mh en dit bevalt uitstekend. Ik heb eigenlijk nagenoeg geen behoefte meer aan een echte sigaret. Ik haal uit de Pico zoveel voldoening. Ik ben er ontzettend blij mee. Oké het tankje is sneller leeg dan bij de Justfog maar dit is ook logisch. Je dampt op een veel hoger aantal watt. En dan nog; omhoog gaan in het aantal flesjes liquid is nog steeds goedkoper dan pakjes sigaretten. Wanneer ik dit model op een gegeven moment ontgroeid zal zijn, dan bestaat er geen twijfel dat ik mij weer meld bij SmokeSmarter. Snel, deskundig, klantvriendelijk, snelle levering etc. Dus zowel de e-sigaret bevalt als de webwinkel.

Christophe

Christophe

Date: 6 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Bestelling vlot geleverd, goed verpakt. Aanrader

Emiel

Emiel

Date: 4 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Mijn apparaat was stuk aangenomen, heb dan mailtjes gestuurd met smokestarter en ze hebben dat super opgelost!! Heel erg bedankt!

Kitty

Kitty

Date: 4 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • geweldige web-shop, nog nooit problemen mee gehad

Artikelen 1 tot 30 van 5471 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 183