Klant winkelbeoordelingen

Paul

Paul

Date: 15 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Prima en snelle service.

JB

JB

Date: 14 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle en correcte levering!

Jur H.

Jur H.

Date: 13 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • bestelde het om 7 uur in de avond was er al om 2 uur de volgende dag. supersnel alles was compleet en was goed verpakt. daarom verdienen ze wel meer dan 5 sterren maarja 5 is de max.

Matthieu

Matthieu

Date: 13 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Altijd snell een perfect

Lucas

Lucas

Date: 10 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Perfect fit for my Stick V8 from SMOK.

Mitchel van hees

Mitchel van hees

Date: 10 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Hele duidelijke site, snel antwoord op vragen. Het is alleen jammer dat post nl niet meewerkte

Danny

Danny

Date: 9 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • super levering,snel en goed ingepakt. En de producten zijn super.

hans

hans

Date: 7 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Top. Goede communicatie.

Monique

Monique

Date: 7 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Supersnel geleverd!

Marc

Marc

Date: 6 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Prima geregeld

Koos

Koos

Date: 6 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Bedankt voor de snelle reactie, ben over het algemeen zeer tevreden met leveringen

Abdellah

Abdellah

Date: 6 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Top service

Rob

Rob

Date: 5 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • snelle levering :-)

Bart

Bart

Date: 5 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Prima site met mooie uitleg over de aangeboden producten en perfecte levering!
    Ik heb mijn liquid store gevonden!!

H

H

Date: 4 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Op voorhand via chat goed geïnformeerd door een medewerker en op aanraden daarvan het product besteld. Helaas bevalt het product tot dusver niet.

Inge

Inge

Date: 3 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle service, top!

    Jammer dat Post NL er dan vervolgens weer een puinhoop van maakt door niet op zaterdag maar pas op dinsdag de envelop bij mij in de brievenbus te doen. Volgende keer maar wat meer bestellen, zodat er een track & trace meegaat (wat ook niet altijd een garantie is, maar je moet wat he).

Ruud

Ruud

Date: 3 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Als je al ruim 6 jaar besteld bij SmokeSmarter dan denk ik niet dat ik duidelijker kan zijn.

kevin mark

kevin mark

Date: 2 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Slecht dag later en ik wacht nog steeds op me bestelling

frank

frank

Date: 2 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • mijn favoriete webwinkel!lekker en fris

Hannelore

Hannelore

Date: 1 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Top! Surfen ga zo door. Vrg Fam. Versloot

alexdav

alexdav

Date: 31 juli 2018
  • Winkelbeoordeling
  • snelle levering, alles perfect in orde !

Nerino

Nerino

Date: 30 juli 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering, goede prijs-kwaliteitsverhouding!

Patrick

Patrick

Date: 30 juli 2018
  • Winkelbeoordeling
  • In 1 woord; perfect!!!
    Al jaren koop ik bij smokesmarter.
    Een echte aanrader voor iedereen die de echte sigaret weg wilt doen.

Eddy

Eddy

Date: 30 juli 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Prima webshop voor liquids en e-cigs. alleen had er wat meer variatie in liquids en in grotere ml's en apparaten gemogen

Steven

Steven

Date: 30 juli 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Hele snelle en vlotte bediening! Voor herhaling vatbaar, sterke aanrader!

Patrick

Patrick

Date: 30 juli 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Zeer snelle en correcte levering van de bestelde produkten.
    Alles was netjes verpakt en werd de dag nadien geleverd zoals beloofd op de webshop.
    Een tevreden klant

Priscilla

Priscilla

Date: 29 juli 2018
  • Winkelbeoordeling
  • goedeservice!

Angela

Angela

Date: 27 juli 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Prima service!! Een tevreden klant ????

Ton

Ton

Date: 26 juli 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Duidelijk en veelzijdig

Joost

Joost

Date: 24 juli 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Prima winkel, meeste is op voorraad, zo niet kan je de optie aan vinken om een mail te krijgen zodra dit wel zo is. En dat werkt uitstekend.

    Service is ook dik in orde. Ooit een stuk glaasje ontvangen, dat probleemloos omgewisseld werd voor een nieuwe die wel heel bleef met verzenden. Ook ooit eens een levering niet ontvangen, na dit aangegeven te hebben netjes de levering op nieuw gekregen. Niet moeilijk doen, werd gewoon opnieuw verzonden.

Artikelen 1 tot 30 van 5062 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 169