Klant winkelbeoordelingen

Memoo

Memoo

Date: 11 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Top webshop, Goede service!

Robin Hofman

Robin Hofman

Date: 11 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • zeer snelle levering en ruim assortiment in de webshop.Ik ben pas begonnen met zelf mixen van mijn e-liquids en nu kan ik zeer snel het een en ander bij bestellen.

Anne

Anne

Date: 10 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Levert snel en heldere site.

Hans

Hans

Date: 10 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Ruime keuze aan verscheidene merken en producten met lage tot middellage prijzen, originele kwaliteitsproducten, snel en gratis geleverd eens boven de 20€.
    Smokesmarter.nl van mij krijg je gerust 6/5 sterren. Ik blijf sinds die eerste bestelling vorige week alvast al een vaste klant!

Jeroen

Jeroen

Date: 10 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Ik ben al een paar jaar klant, de reden mag duidelijk zijn. Goede snelle levering en actuele producten.

Carlo

Carlo

Date: 9 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Ik zou iedereen deze site aanranden heel snelle levering en goed verpakt geen minpunten ga zo door.

Levi

Levi

Date: 9 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Prima hoor! Vandaag online besteld, morgen geleverd. Ook in België. Winkel ziet er chique uit op Facebook.

Phil

Phil

Date: 9 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Top winkel !!! Bedankt ,-)

Michael

Michael

Date: 9 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Very quick service.

Jan

Jan

Date: 8 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Lekker snel!

Wilma en Guus

Wilma en Guus

Date: 8 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • koop jaren bij jullie en we zijn zeer tevreden dank je altijd op tijd hier super

Reyhan

Reyhan

Date: 8 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • snelle levering. afterpay mogelijkheden. goed verpakt.
    scherpe prijzen zeer gewaardeerd.

Sander

Sander

Date: 8 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Goedkoopste website uit vele. Bestellen was simpel en snel geregeld.

Carolina

Carolina

Date: 7 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Prima en snel geleverd de volgende dag al.

Dirk

Dirk

Date: 7 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Vlotte afhandeling en correct geleverd.
    Alles was op voorraad en bij eventuele vragen is de chat snel en prettig.
    Ben bestelling zelf gaan afhalen en stond netjes klaar. Mooie zaak, vriendelijke bediening.
    Aanrader.

Dirk

Dirk

Date: 7 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Vlotte afhandeling en correct geleverd.
    Alles was op voorraad en bij eventuele vragen is de chat snel en prettig.
    Ben bestelling zelf gaan afhalen en stond netjes klaar. Mooie zaak, vriendelijke bediening.
    Aanrader.

Alain

Alain

Date: 6 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • De bestelling is vlekkeloos verlopen en de producten waren met heel veel zorg verpakt. De scherpe prijzen zijn een welgekomen pluspunt Alles keurig ontvangen. Een aanrader dus!

Paul

Paul

Date: 5 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering.

Stewart Shepherd

Stewart Shepherd

Date: 5 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Overzichtelijk web pagina snelle levering niet al te duur TOP

Wesly

Wesly

Date: 4 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Webshop is uitstekend ook als je vraag heb via de chat

Rayn

Rayn

Date: 4 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Bestelling geplaatst om 16:55, de volgende dag gewoon voor de deur!
    Het pakketje past in je brievenbus, dus je hoeft niet thuis te zijn :ThumbsUP:
    Brede assortiment en concurrerende prijzen

Diets

Diets

Date: 3 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Overzichtelijke webshop, fijn assortiment en persoonlijk vind ik het heel fijn dat je makkelijk op pg/vg waarde kan zoeken. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Janny

Janny

Date: 3 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Bestel hier altijd. Goede en snelle levering. En goede service.

Ton

Ton

Date: 2 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Zeer goede aanbiedingen van de producten. Voldoende keus en een redelijke prijs.

Wiebe luijmes

Wiebe luijmes

Date: 1 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Goede service en snelle levering!

Marco H.

Marco H.

Date: 1 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • So far so good!
    Goede adviezen, snel antwoord op je vragen en snelle levering.
    Kortom, dik tevreden!

frank

frank

Date: 29 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • De beste!

Brigitte

Brigitte

Date: 28 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • fijn verpakt zodat het door de brievenbus kan.

Leon

Leon

Date: 28 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Al een paar keer besteld en erg tevreden.
    Snelle levering en veel keus

Michel

Michel

Date: 27 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Zat er gewoon een kadootje bij m'n bestelling!
    Al jaren trouwe klant hier. Top bedrijf!

Artikelen 1 tot 30 van 5309 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 177