Klant winkelbeoordelingen

RJ

RJ

Date: 17 mei 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering netjes verpakt

s

s

Date: 14 mei 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Goed snel verstuurd had het de volgende werkdag in me brievenbus 5/5.

viola

viola

Date: 14 mei 2018
  • Winkelbeoordeling
  • prima levering

Lies

Lies

Date: 12 mei 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Vlotte service en prima product ben ook zeer tevreden!

Leon

Leon

Date: 12 mei 2018
  • Winkelbeoordeling
  • prima en snel

Victor

Victor

Date: 11 mei 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Zeer snelle levering

Nora

Nora

Date: 11 mei 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Goed product voor redelijke prijs.
    En snel geleverd

Elias

Elias

Date: 10 mei 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Goede, snelle levering. Daarbij een fantastische klantenservice. Heb tweemaal contact met ze gehad -er gaat zelden iets mis- en ben beide keren vriendelijk te woord gestaan en uitzonderlijk goed geholpen. Ik kan het iedereen aanraden om hier je elektrische sigaretten en benodigdheden in te slaan.

Anhilde

Anhilde

Date: 10 mei 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Erg tevreden: altijd snelle en correcte levering en contact met de klantenservice is prettig, snel en netjes. Niets dan lof!

Melanie

Melanie

Date: 9 mei 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Snel levering en alles was netjes ingepakt

Andy

Andy

Date: 9 mei 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Zo als altijd,goed!!!

Bram

Bram

Date: 8 mei 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Glaasje was gebroken aangekomen, na een fijn contact met de klantenservice werd er meteen een nieuwe opgestuurd, 5 sterren

Mirjam

Mirjam

Date: 8 mei 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Super snelle levering heeeeel erg fijn

Basje

Basje

Date: 6 mei 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Heelemaal top appel en blueberry eliquid gekocht heerlijk apart en om te mixen. En super snelle levering

bertus

bertus

Date: 4 mei 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Supersnel en altijd goed!

Murat

Murat

Date: 4 mei 2018
  • Winkelbeoordeling
  • .

Marja

Marja

Date: 4 mei 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Snel en ze helpen je prima

Dwight

Dwight

Date: 2 mei 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Uitstekende service supersnelle levering. De webshop is geweldig allemaal heerlijke nieuwe smaken. Ik vape grote wolken heerlijk hoor SmokeSmarter.

Mys

Mys

Date: 2 mei 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Zeer tevreden, snelle levering, duidelijke uitleg, chat is makkelijk en snel en vriendelijke medewerkers!

Terry

Terry

Date: 1 mei 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Heel Ruim assortiment!

Rita de Wolf

Rita de Wolf

Date: 1 mei 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Zoals altijd, zeer vriendelijk, snel en heel goed geholpen.

Carlo

Carlo

Date: 30 april 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Zoals elke bestelling goed en snel geleverd.

maarten

maarten

Date: 30 april 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Ze weten hier precies waar ze mee bezig zijn. Top!

maarten

maarten

Date: 30 april 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Zoals altijd supersnelle levering.

Jan

Jan

Date: 30 april 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Alles prima

John

John

Date: 29 april 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Gewoon super!

Piet

Piet

Date: 29 april 2018
  • Winkelbeoordeling
  • SmokeSmarter staat garant voor een uitstekende en snelle service en over de kwaliteit van zowel de materialen (batterijen, coils, clearomizers of complete sets) als de liquids niets dan goeds. Prijstechnisch is het ook een uitstekende winkel. Ook de bereikbaarheid en de servicegerichtheid van SmokeSmarter is uitstekend. SmokeSmarter zit echt in de bovenste regionen van de internetwinkels.

Ruud

Ruud

Date: 29 april 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Telkens als ik bestel krijg ik een uitnodiging om een recensie te schrijven. Ik neem aan dat als klanten lezen dat ik (en vele met mij) al 6 jaar hetzelfde bestellen, dat het van goede kwaliteit is.

Egan

Egan

Date: 28 april 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Goed en snel service

carla

carla

Date: 28 april 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Top winkel! Vaste klant en altijd goede service!

Artikelen 1 tot 30 van 4946 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 165