Klant winkelbeoordelingen

sajel

sajel

Date: 18 januari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Lekkere smaken en handig dat je zelf je proefpakket kunt samenstellen. Snelle levering en goed verpakt

Marc

Marc

Date: 16 januari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle en correcte levering!

Hans

Hans

Date: 16 januari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • LS,
    Uw product heeft nog veel uitleg nodig, misschien zelfs basic.
    Er wordt alleen in jargon gecommuniceerd.
    Als er al ergens algemeen wordt uitgelegd (niet kunnen vinden) dan ook bij de producten er niet van uitgaan dat een bezoeker een volleerd gebruiker is.
    Ben er uit gekomen met vragen aan andere gebruiker (die moet ook maar beschikbaar zijn) en met een redelijke 'gok'. Maar nooit zekerheid dat het goede gedaan wordt.
    Uitleg/gebruikshandleiding van het product kan duidelijker.
    Sommige zaken/handelingen kennelijk toch goed uitgevoerd.
    Daarvoor pluim aan gebruiker (mijn volwassen dochter) , niet de begeleiding, helaas.

    Toch met vriendelijke groet Hans Runhaar

    PS bv
    - de clearomizer blijkt het - uitgebreide - mondstuk te zijn. Dit wordt pas duidelijk met het mondstuk in de hand.
    - vloeistof op coilkatoen aanbrengen, niet op gaatje middenin. Eea is zo klein dat een foto met een hand erop (voor de verhoudingen) al veel duidelijkheid kan verschaffen.

Jeffrey

Jeffrey

Date: 16 januari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Al drie jaar een zeer tevreden klant! In deze periode heb ik 1 keer een levering gehad die niet compleet was en de support heeft me hier netjes, snel en vriendelijk bij geholpen. Alle leveringen heb ik de dag na bestellen al ontvangen. Blijf zo doorgaan!

Mona

Mona

Date: 15 januari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Super advies en service, fijne producten en snelle levering.

Chester

Chester

Date: 15 januari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Supersnelle levering

Ted

Ted

Date: 15 januari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Internet klant bij diverse shops sinds 2009. Alles liep perfekt . Brievenbus pakket(wel zo handig) was er inderdaad de volgende dag als beloofd. Prijzen erg goed . Blijf zo doorgaan !!!

jpt

jpt

Date: 15 januari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • snelle levering zonder problemen

Aad

Aad

Date: 14 januari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Goede en duidelijke website, simpel in gebruik en toch vol met alle info die je nodig hebt.
    Blijf hier zeker klant

Lars

Lars

Date: 14 januari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Kei fijne winkel, alles relatief goedkoop. Echt top!

maarten

maarten

Date: 13 januari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Wederom supersnel geleverd. Probleemloze internet winkel.

Floris

Floris

Date: 10 januari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Gemakkelijk en snelle verwerking/verzending.

Jan

Jan

Date: 8 januari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Ik ben nu al jaren klant bij smokesmarter.nl en geef de medewerkers graag een dikke pluim: bestellingen zijn steeds correct, snel geleverd en aan een correcte prijs.

    aan het ganse smokesmarter team een voorspoedig 2018 gewenst!

    groetjes,

    Jan

Hans

Hans

Date: 6 januari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Onnodig grote verpakking, mijn bestelling kon makkellijk als brievenpost worden uitgevoerd!

Koos

Koos

Date: 6 januari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Ruime keus op webwinkel en snelle levering

Ruud

Ruud

Date: 5 januari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Ik bestel al bijna 6 jaar hier. Kan ik een betere beoordeling geven, nee toch.

Zeger

Zeger

Date: 5 januari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Zeer tevreden .

michael

michael

Date: 5 januari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Prima verzending,snelle reactie klantenservice

Nerino

Nerino

Date: 5 januari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • De snelste en kwalitatief beste levering in Nederland! Grote keus voor beginnend damper tot zelfbouwende cloudchaser! Topwinkel!

Melanie

Melanie

Date: 5 januari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Zeer tevreden volgende x weer hier bestellen

Ruben

Ruben

Date: 4 januari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Super winkel !!! En wij zijn zeer tevreden

Marianne

Marianne

Date: 3 januari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Tot op heden heb ik de bestelling altijd op tijd binnen gekregen

MGH

MGH

Date: 2 januari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Uitgebreid deskundig advies en hulp zoals altijd weer direct paraat.
    Met duidelijke links en info.
    Topwebshop!

Henriet

Henriet

Date: 2 januari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Super geholpen met mijn vraag over mijn e-sigaret. Nette en snelle service!

Tanja

Tanja

Date: 2 januari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Zeer snelle en correcte levering.
    Omschrijvingen van de bestelde producten zijn zeer accuraat.

Erik Trapman

Erik Trapman

Date: 2 januari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Duidelijke webshop en altijd heel snel geleverd!

Richard

Richard

Date: 2 januari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Zeer snel én accuraat met leveren. De enige webshop waar ik nog mijn E-cig producten koop.

Sylvia

Sylvia

Date: 1 januari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Beste die er is

Anna

Anna

Date: 31 december 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Altijd supersnelle levering, nog nooit een foutje in de bestelling gehad, kortom: niets te klagen en heel tevreden!

Danny

Danny

Date: 27 december 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Super service en snelle levering en goede prijzen

Artikelen 1 tot 30 van 4785 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 160