Migo Nic Salt

Als je op zoek bent naar de Nic Salts van Migo ben je bij SmokeSmarter aan het juiste adres.
In totaal zijn er tien verschillende smaken verkrijgbaar, in kunststof flesjes van 10ml, die je alle tien in twee verschillende nicotinegehaltes kunt kopen
Meer info
0 producten

Nic Salt

0 producten

Welke Nic Salt smaken van Migo zijn er?

Naast pure en zoete tabaksmaken, heeft Migo ook allerlei andere smaken op de markt gebracht. Denk bijvoorbeeld aan menthol, maar ook fruitige en zoete smaken ontbreken niet in de lijn van Migo.

Wat is het nicotinegehalte van de Migo Nic Salts?

Alle smaken zijn verkrijgbaar in twee verschillende nicotinegehaltes, te weten 10mg en 20mg. Deze nicotinegehaltes zijn niet te vergelijken met de nicotine in reguliere e-liquids, die vaak tussen de 0mg en 12mg ligt.

De nicotine in de Migo Nic Salts bestaat namelijk uit nicotinezout. Nicotinezout (ook wel nic salt genoemd) is een natuurlijke vorm van nicotine zoals je die ook in tabaksbladeren kunt vinden. Nicotinezout is daarom qua opname in het lichaam, te vergelijken met het roken van een sigaret. De nicotine wordt vrijwel direct opgenomen in het lichaam en zal daarom snel voldoening geven.

Welke e-sigaret is geschikt voor de Migo Nic Salts?

In principe raden wij aan om Nic Salts te gebruiken met een pod-systeem.

Echter zijn e-sigaretten die gebruik maken van coils met een Ohm waarde van 1.0 of hoger, ook veelal geschikt om te gebruiken in combinatie met Nic Salts.

Waar komen de Migo Nic Salts vandaan?

De Nic Salt e-liquids van Migo worden in Nederland geproduceerd. Migo is een relatief jong bedrijf, maar behoorlijk vooruitstrevend. Ze waren een van de eerste in Nederland met Nic Salt e-liquids.

Ze hebben naast de Nic Salt e-liquids een nog veel breder assortiment aan vape gerelateerde producten. Denk bijvoorbeeld aan complete pod-systemen. Ook daarmee waren ze een van de eerste op de Nederlandse markt.

Meer weten over de Migo Nic Salts?

Heb je nog vragen over Migo, Nic Salts of over een ander product uit ons assortiment? Of wil je graag weten of jouw e-sigaret of pod-systeem wel geschikt is voor de Migo Nic Salts?

Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen jou graag verder met al jouw vragen.