LiQua

LiQua is een e-liquid fabrikant die is ontstaan in 2009 onder de naam Ritchy. De twee oprichters Max Kosenko en Andrey Subbotin, beide woonachtig in Rusland destijds, hadden een passie voor het verbeteren van hun levensstijl. Ook het stoppen met roken was een onderdeel hiervan. De twee eigenaren hadden een online dampwinkeltje, maar door de liefde van dampen zochten ze een fysieke winkel om hier passie te delen met anderen.

E-liquid

Booster

In 2011 werden er grote stappen ondernomen om een eigen merk e-liquid op de markt te brengen die consistent, kwalitatief en veilig zou zijn. Dit merk, nu bekend als LiQua, werd gedistribueerd vanuit Europa, de Verenigde Staten en Azië. Na 8 jaar hard werken zijn ze op dit moment actief in maar liefst 85 landen wereldwijd.

LiQua Elements 

Het assortiment van LiQua is in de loop der jaren steeds diverser geworden. Wat begon met een paar simpele tabakssmaken om het gevoel van roken zo goed mogelijk na te bootsen is uitgebreid met verschillende fruitsmaken en enkele frisse menthol en mint smaken.

De LiQua elements lijn bestaat uit e-liquids die een verhouding van 50% PG (Propyleen Glycol) 50% VG (Vegetable Glycerine) bevatten. Door deze verhouding is de e-liquid door zowel MTL (mouth to lung) als voor DL (direct lung) modellen te gebruiken. Hierdoor is LiQua voor velen een vaste toevoeging op het assortiment van de e-sigaret.

Smaken van LiQua

LiQua heeft ervoor gekozen om zich te richten op smaken die voor veel mensen herkenbaar en als prettig worden ervaren. De smaken zijn vaak wat plat en bestaan vaak uit één ingrediënt.

Uiteraard is het mogelijk om de e-liquids van LiQua te mengen met elkaar, om zo zelf tot een geheel nieuwe smaak te komen. Zo kun je menthol bijvoorbeeld aan een fruitsmaak toevoegen, om die wat meer frisheid mee te geven.

Meer weten over LiQua?

Wil je meer informatie over de e-liquids van LiQua of heb je andere vragen over andere producten uit het assortiment van SmokeSmarter? Vraag het direct na bij onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met al je vragen!