K-Boom

K-Boom is een volledig Duits merk. Dit merk heeft verschillende lijnen met aroma’s. K-Boom is tegenwoordig internationaal een zeer bekend merk als het gaat om aroma’s. K-Boom heeft zich met name gespecialiseerd in fruitsmaken en fruitcombinaties. Van dit merk hebben we dan ook een zeer ruim assortiment.

Adviesdosering van K-Boom

K-Boom adviseert voor de meeste aroma’s een dosering aan van 5 - 10%. Dit betekent dat de aroma’s van k-boom vaak wat geconcentreerder zijn in vergelijking met andere aroma’s. 

Het zelf maken van je e-liquids 

Voor het zelf maken van je e-liquids heb je de volgende items nodig:
Het is handig gebruik te maken van een mengflesje. Kies je bijvoorbeeld voor een mengflesje van 20ml en voor een mengverhouding van 10%? Dan gebruik je 2ml aroma en 18ml base. Dan heb je uiteindelijk 20ml e-liquid gemaakt met een K-Boom aroma.

Keuze van je base

Bases zijn alleen verkrijgbaar als nicotinevrij-variant. Je kunt wel zelf kiezen welke PG/VG verhouding je neemt. Let er wel op dat bases met een groot aandeel VG wat dikker van structuur kunnen zijn. Zorg er dan voor dat je over een clearomizer beschikt die een dikkere e-liquid goed kan verdampen. Andersom geldt dit uiteraard ook; als je voor PG kiest, zorg er dan voor dat je over een clearomizer beschikt die een wat dunnere vloeistof goed aan kan.

K-Boom aroma’s met elkaar mengen

Het merk K-Boom maakt al veel gebruik van gecombineerde fruitsmaken en overige smaakcombinaties. Echter, heb jij twee smaken van K-Boom die je goed bevallen? Dan kun je ze ook zeker samenvoegen om zo een eigen unieke smaakcombinatie te maken. 

Meer weten over K-Boom?

Heb je vragen over het gebruik van K-Boom aroma’s? Of heb je advies nodig over mengverhoudingen of het gebruik van je e-sigaret? Stel gerust je al vragen aan de klantenservice van SmokeSmarter. Wij staan elke werkdag voor je klaar.