IVG E-liquid

IVG e-liquids is een relatief jonge fabrikant van e-liquids uit het Verenigd Koninkrijk.

Ondanks hun relatief korte bestaan, is dit merk in ruim 100 landen verkrijgbaar en zijn er inmiddels al meer dan 20 awards in de wacht gesleept! Zo werd de e-liquid Blue Raspberry bekroond met een Award voor beste fruit-e-liquid van 2019! In het assortiment van deze fabrikant vind je naast fruitsmaken zeer uiteenlopende smaken terug. Van menthol tot mierzoet en alles wat daartussen zit.
Meer info
546 producten

E-liquid

546 producten

E-liquid lijnen van IVG

Momenteel vind je in ons assortiment 2 productlijnen terug van het merk IVG. Hieronder leggen we je graag het verschil tussen beide productlijnen verder uit.

IVG 50:50 e-liquids

Deze productlijn bestaat uit e-liquids in verschillende uiteenlopende smaken. De naamgeving van deze productlijn komt voort uit de PG / VG-verhouding, die namelijk bestaat uit 50% PG en 50% VG. Hierdoor is deze productlijn geschikt voor vrijwel ieder type e-sigaret en pod-systeem.

IVG Salts

De IVG Salt lijn bevat een selectie van de e-liquids uit de 50:50 productlijn, met als toevoeging nicotinezout.

Dit is een vorm van nicotine die erg lijkt op de vorm zoals deze ook in natuurlijke vorm in bijvoorbeeld de tabaksplant voorkomt. Het voordeel van nicotinezout ten opzichte van reguliere nicotine in e-liquids (ook wel ‘freebase’ nicotine genoemd), is dat nic salt sneller wordt opgenomen in het bloed en langer werkzaam is in het lichaam. De IVG nic salt e-liquids zijn om die reden ook het beste te gebruiken met een pod-systeem.

Internationale aanwezigheid van IVG E-Liquids

Het merk IVG werd opgericht in Presten, in het Verenigd Koninkrijk in 2016. Sindsdien is dit merk verkrijgbaar in maar liefst 100 landen, verdeeld over 6 continenten. Om dit allemaal in goede banen te kunnen leiden hebben zij naast het hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk ook kantoren in Westbury in New York, Dubai, en El Poblado in Colombia.

Productie van IVG E-liquids

De productie van IVG e-liquids vindt plaats in het Verenigd Koninkrijk en voldoet aan alle eisen van de Europese tabakswetgeving. Daarnaast voldoet ons assortiment IVG e-liquids ook volledig aan de strenge eisen en regels van de Nederlandse tabakswetgeving.

Tijdens het gehele productieproces van IVG wordt er enkel en uitsluitend gebruik gemaakt van ingrediënten van zeer hoge kwaliteit, wat herleid kan worden uit de smaakbeleving van dit merk.

Erkenning en awards voor de liquids van IVG 

In totaal heeft dit merk inmiddels ruim 25 internationale awards en prijzen weten te winnen, wat erg opmerkelijk is voor een merk dat nog maar relatief kort bestaat.

Het merk is begin 2020 bijvoorbeeld bekroond met de Award voor ‘Beste Britse e-liquid merk 2019’. Daarnaast werd de e-liquid Blue Raspberry bekroond met een Award voor ‘Beste fruitsmaak e-liquid 2019’.