Fifty Shades of Vape

Het merk Fifty Shades of Vape wordt in Polen geproduceerd. Deze fabrikant is al sinds 2009 actief met de productie van e-liquids en voldoet aan de strenge ISO normen die gelden voor de productie van e-liquids. 

De naam van dit merk is ontstaan met een knipoog naar de bekende film- en boekenreeks.

E-liquid

E-liquids van Fifty Shades of Vape

De smaken van dit merk lopen erg uiteen en kenmerken zich door een relatief intense smaakervaring. Daarnaast vind je binnen dit merk ook enkele niet-alledaagse smaken.. 

PG/VG-verhouding van Fifty Shades of Vape

De PG en VG verhouding is 50% PG en 50% VG bij alle e-liquids en nicotinegehaltes van dit merk. Deze twee grondstoffen vind je terug in vrijwel alle e-liquids en hebben ieder zo hun specifieke eigenschappen in een e-liquid.

PG is een afkorting voor Propyleenglycol en wordt vooral veel als smaakdrager gebruikt. Dit wil zeggen dat smaakstoffen zich gemakkelijk aan deze grondstof hechten. PG vind je bijvoorbeeld ook terug in alledaagse producten zoals tandpasta en sommige botersoorten. Naast het feit dat PG een sterke smaakdrager is, zorgt deze stof ook voor de gier in je keel, zoals je deze ook bij het roken van tabak ervaart (ook wel throat-hit genoemd). PG is relatief dun vergeleken met de andere grondstof VG.

VG staat voor het engelse Vegetal Glycerine (plantaardige glycerine). Deze grondstof is dikker dan PG en zorgt met name voor de dampproductie bij een e-liquid. VG is daarnaast een stuk zachter voor je keel.

Door de verhouding 50PG / 50VG, zijn de e-liquids van dit merk bruikbaar met vrijwel alle coils.

Meer weten over Fifty Shades of Vape?

Op zoek naar meer informatie over het merk Fifty Shades of Vape, of twijfel je tussen de smaken van Fifty Shades of Vape? Neem dan snel contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!