E sigaret vloeistof

E sigaret vloeistof staat ook wel bekend als e-liquid. E-liquid is de vloeistof die je gebruikt in je e-sigaret. Deze vloeistof wordt door een coil verdampt. Bij het gebruiken van een elektronische sigaret ontstaat dus geen verbranding.
PG/VG 50/50
Silver Tobacco - IVG
Silver Tobacco - IVG
Honing, Karamel, Tabak
PG/VG 50/50
Cookie Dough - IVG
Cookie Dough - IVG
Koekjes, Vanille
PG/VG 50/50
Rainbow Blast - IVG
Rainbow Blast - IVG
Fruitmix, Snoep, Zuur
PG/VG 50/50
Kiwi Lemon Kool - IVG
Kiwi Lemon Kool - IVG
Citroen, Kiwi
PG/VG 50/50
Neon Lime - IVG
Neon Lime - IVG
Citroen, IJs, Limoen
PG/VG 50/50
Blue Raspberry - IVG
Blue Raspberry - IVG
Bosbes, Framboos
PG/VG 50/50
Summer Blaze - IVG
Summer Blaze - IVG
Bes, Limonade
PG/VG 50/50
Strawberry Sensation - IVG
Strawberry Sensation - IVG
Aardbei, Mint, Snoep
PG/VG 50/50
Spearmint - IVG
Spearmint - IVG
Bubblegum, Kauwgom, Pepermunt
PG/VG 50/50
Bubblegum - IVG
Bubblegum - IVG
Bubblegum

E sigaret vloeistof kiezen

Tegenwoordig is er een ruime keuze wanneer het gaat om een vloeistof voor de e-sigaret. Zo kun je kiezen op basis van smaak, PG/VG gehalte en daarnaast is er een keuze voor een bepaalde nicotinesterkte.

E sigaret vloeistof kiezen op smaak

Vloeistof voor de e-sigaret is beschikbaar in vele smaken. Naast reguliere tabakssmaken zijn er fruitsmaken, mentholsmaken en gecombineerde smaken verkrijgbaar. Om deze keuze makkelijker te maken kun je filteren op smaakcategorieën en smaken.

E sigaret vloeistof kiezen op PG/VG-gehalte

PG en VG zijn de twee hoofdbestanddelen van een vloeistof. PG staat voor Propylene Glycerol en VG voor Plantaardige Glycerol. PG is met name verantwoordelijk voor de opname van smaakstoffen en VG is met name verantwoordelijk voor de productie van damp. E-liquids zijn in verschillende PG/VG verhoudingen verkrijgbaar.

Wat je moet weten over PG/VG?

Vloeistoffen met een grotere hoeveelheid VG zijn over het algemeen wat dikker, zorg er in dat geval voor dat je over een clearomizer beschikt die een dikkere vloeistof goed kan verwerken.
Er zijn vloeistoffen met uitsluitend VG beschikbaar, sommige mensen kunnen een overgevoeligheid hebben voor de stof PG, dit geeft dan een lichte irritatie in de keel.
Vloeistoffen met uitsluitend VG produceren meer damp, maar het is niet zo dat ze minder smaak bevatten. Producenten zorgen voor een krachtiger smaakaroma zodat deze VG liquids niet aan smaak inboeten.
Het is als beginnende damper soms even uitproberen welke PG/VG verhouding je het best bevalt, en hierdoor kan er een voorkeur voor een bepaald merk ontstaan. Uiteraard helpt onze klantenservice je graag verder.

Kiezen voor de juiste e sigaret vloeistof

Naast het kiezen voor de juiste e-sigaret vloeistof heb je ook de mogelijkheid om je eigen e-liquid te maken. Dit doe je door te kiezen voor een base en een aroma. Wil je precies weten hoe je zelf e-liquid maakt? Vraag het dan na bij onze klantenservice.