E-sigaret kopen

Een e-sigaret kopen doet u hier voordelig en snel. Voordat u tot de overstap gaat van het kopen van een e-sigaret is het raadzaam eerst de nodige informatie door te lezen, zodat u meteen het juiste model kiest en de bijbehorende e-liquid, zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

E-sigaret kopen

Een rookvrij leven 

De e-sigaret dient als alternatief voor de traditionele sigaret. Het ontbreken van onder meer teer en koolstofmonoxide (doordat er bij deze sigaretten geen verbranding ontstaat), maakt het beter voor u en de mensen om u heen.

Bij het gebruik van een supersmoker onstaat geen verbranding maar wordt er een vloeistof verdampt. Deze damp bevat behalve nicotine geen giftige stoffen die tabak wel bevatten. Daarnaast zorgt deze damp niet voor stinkende kleding of een nare geur in uw woonkamer.

Besparen bij een e-sigaret kopen

Naast dat het een stuk beter is voor de gezondheid als regulier roken, is het ook goedkoper om over te stappen op elektronisch roken. Waar rokers gemiddeld zo’n € 6,00 betalen voor een pakje sigaretten, kost het roken van vloeistoffen slechts € 0,50 voor de zelfde hoeveelheid als een vol pakje sigaretten. De prijs voor de aanschaf van een E-sigaret ligt wel wat hoger, maar een E-sigaret gaat zeer lang mee. Slechts de batterij en de atomizer (verdamper) zullen af en toe vervangen moeten worden. Wilt u weten hoeveel u bespaart? Kijk dan naar ons rekenmodel. Na het aangeven van het aantal door u gerookte sigaretten per dag of week, kunt u zien hoelang het duurt voordat u de investering eruit heeft en ook hoeveel dit uiteindelijk per maand en per jaar gaat schelen. Bedenkt u alle leuke dingen die mogelijk zijn door het besparen van vele euro’s met het overstappen van normale sigaretten naar de e-sigaret.

E-liquid versus tabak

Waar normaal tabak gerookt wordt is het bij de e-sigaret enkel en alleen de vloeistof die verdampt wordt. Deze liquids zijn in verschillende smaken verkrijgbaar waardoor er voor iedereen iets tussen zit. Ook is het mogelijk om verschillende vloeistoffen met elkaar te mengen waardoor er zelf nieuwe smaken gemaakt kunnen worden.

Wat bij een normale sigaret niet mogelijk is, maakt het kopen van een e-sigaret wel mogelijk. Men kan zelf bepalen of hij/zij met of zonder nicotine rookt. Dit maakt het een uitstekend middel om te minderen met het nicotine gebruik, nicotine-vrij te roken of zelfs uiteindelijk volledig te stoppen met alle vormen van roken. De gemiddelde roker zal ongeveer 12mg nicotine houdende vloeistof moeten roken om met normaal gebruik tot hetzelfde nicotine gehalte uit te komen. Een zeer zware roker kan in dit geval met 18mg nicotine per vloeistof of zelfs tot 24mg nicotine per vloeistof beginnen. Het is echter altijd een streven om steeds minder nicotine tot u te nemen. Het roken van E-liquids met behulp van een e-sigaret zonder nicotine bevat deze verslavende stof dus niet. 

Bekijk onze e-liquids