E-sigaret kopen

Wil je graag een e-sigaret kopen? SmokeSmarter heeft meer dan 60 verschillende e-sigaretten in haar assortiment. Van grote e-sigaretten tot kleine e-sigaretten. Van e-sigaretten voor beginners tot zeer geavanceerdere e-sigaretten.

De meest passende e-sigaret voor jou kun je zeker weten bij SmokeSmarter kopen.

Welke e-sigaret moet ik kopen?

Het is belangrijk om te weten wat je van een e-sigaret verwacht en wat je eventuele wensen en eisen zijn. Ook is het budget niet heel onbelangrijk.
Beantwoord voor jezelf daarom de volgende vier vragen:

  • Vind ik het formaat van de e-sigaret belangrijk?
  • Wil ik veel damp? Wil ik veel throat hit? Of wil ik het juist allemaal wat subtieler?
  • Moet hij makkelijk in gebruik zijn, of moet hij juist iets geavanceerder zijn?
  • Wat is mijn budget en hoe duur mag de e-sigaret zijn?


Neem contact op met onze klantenservice en laat ons jouw antwoorden weten, zodat wij jou van een passend advies kunnen voorzien!


Als je namelijk de antwoorden op de bovenstaande vragen weet, wordt het kopen van een e-sigaret al een stuk makkelijker, aangezien de selectie dankzij jouw antwoorden een stuk kleiner wordt.

Wat moet ik nog meer bij een e-sigaret kopen?

Naast de e-sigaret, heb je vloeistoffen nodig om de e-sigaret te kunnen gebruiken. Deze vloeistoffen, ook wel e-liquids genoemd, hebben we in meer dan 500 verschillende smaken, van verschillende merken uit verschillende landen.

Naast de e-liquids zijn ook de coils van groot belang. Bij een e-sigaret worden meestal één of twee coils geleverd, maar in de toekomst zul je deze moeten kopen. Een coil zet de vloeistof om in damp en slijt tijdens het gebruik van de e-sigaret. De coil zal eens in de drie weken vervangen moeten worden.

Meer weten over het kopen van een E-sigaret?

Heb je nog meer vragen over het kopen van een e-sigaret? Stel ze dan gerust aan onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met al je vragen!