E-sigaret kopen

Wil je graag een e-sigaret kopen? SmokeSmarter heeft meer dan 60 verschillende e-sigaretten in haar assortiment. Van grote e-sigaretten tot kleine e-sigaretten. Van e-sigaretten voor beginners tot zeer geavanceerdere e-sigaretten.

De meest passende e-sigaret voor jou kun je bij SmokeSmarter kopen.

Welke e-sigaret moet ik kopen?

Het is belangrijk om te weten wat je van een e-sigaret verwacht. En wat je eventuele wensen en eisen zijn. Ook is het budget niet heel onbelangrijk.
Beantwoord voor jezelf daarom de volgende vier vragen:
  1. Vind ik het formaat van de e-sigaret belangrijk?
  2. Wil ik veel damp? Wil ik veel throat hit? Of wil ik het juist allemaal wat subtieler?
  3. Moet hij makkelijk in gebruik zijn, of moet hij juist iets geavanceerder zijn?
  4. Wat is mijn budget en hoe duur mag de e-sigaret zijn? 

Ik heb hulp nodig bij het kopen van een e-sigaret!

Neem contact op met onze klantenservice en laat ons jouw antwoorden weten. Dan kunnen wij jou daarna van een passend advies voorzien! 
Als je namelijk de antwoorden op de bovenstaande vragen weet, wordt het kopen van een e-sigaret al een stuk makkelijker. De selectie wordt dankzij jouw antwoorden een stuk kleiner.
Eleaf iStick S80
Eleaf iStick S80
Beginner
Migo Kwiq (wegwerp)
Migo Kwiq (wegwerp)
Beginner
Vaporesso SWAG II
Vaporesso SWAG II
Expert
SMOK Stick V8 (EU)
SMOK Stick V8 (EU)
Beginner
Geekvape Aegis Mini
Geekvape Aegis Mini
Ervaren
Joyetech Exceed X
Joyetech Exceed X
Beginner
Eleaf iStick T80 (2ml)
Eleaf iStick T80 (2ml)
Beginner
Eleaf iStick Amnis
Eleaf iStick Amnis
Beginner
Aspire Zelos 2.0
Aspire Zelos 2.0
Ervaren
SMOK SCAR-18 (2ml)
Ervaren

Wat zijn de verschillende soorten e-sigaret?

Een e-sigaret heb je in verschillende soorten, maten en kleuren. Elk model heeft zijn eigen functies. Zo heb je e-sigaretten welke volledig gericht zijn om zoveel mogelijk smaak en damp te geven. Ook zijn er e-sigaretten die juist puur in de nicotinebehoefte voorzien. De verschillende soorten zullen we met hun eigenschappen hieronder toelichten.

Startersets e-sigaret kopen?

Wanneer je op zoek bent naar je eerste e-sigaret. Of wanneer je op zoek bent naar een eenvoudige e-sigaret, hebben we verschillende opties. Zo kan het aanbod in verschillende e-sigaretten overweldigend zijn. Zeker als je nog niet weet wat het beste bij je past. Binnen de categorie startersets zijn van verschillende merken e-sigaretten te vinden. Deze e-sigaretten zijn gericht om het analoog roken te benaderen. Dit kan bijdragen aan het compleet stoppen met roken en/of nicotine.

Waaruit bestaat een e-sigaret starterset?

Een starterset e-sigaret is over het algemeen een eenvoudige e-sigaret. Deze bestaat meestal uit een batterij en een clearomizer. Vaak zijn dit ook kleine of gemiddelde e-sigaretten qua formaat. Ook bij de startersets hebben we alleen A-merken in ons assortiment. Het voordeel van een starterset e-sigaret is dat het een nagenoeg complete set betreft. Je hoeft enkel nog een gewenste e-liquid erbij te kopen, of in sommige gevallen een externe batterij.

E-sigaret kopen


Welke starterset het beste bij je past is afhankelijk van persoonlijke voorkeuren. Zoals eerder benoemd, is het raadzaam te bedenken wat je zelf belangrijk vindt bij een e-sigaret. De keuze hierin kan erg specifiek zijn. Na het bepalen van je voorkeuren blijven er vaak nog een aantal opties over. Wil je graag advies op maat, vraag het ons dan gerust.

Wat is een pod e-sigaret?

Een pod-systeem is een relatief nieuw type e-sigaret. Deze e-sigaretten zijn erg klein en handzaam. En ze hebben relatief weinig kracht. Hierdoor zijn ze zeer geschikt om het analoog roken dicht te benaderen.

Wat is een pod?

De benaming pod e-sigaret komt af van het feit dat deze e-sigaret in de regel enkel bestaat uit een pod en een batterij. De pod is zowel het mondstuk als het reservoir waarin de e-liquid zit.


Welke vloeistof moet ik gebruiken bij een pod e-sigaret?

Bij het gebruik van een pod e-sigaret adviseren we nic-salt e-liquids te gebruiken. Bij nic-salt e-liquids met nicotine is de opname van deze nicotine sneller en geleidelijker. Dit lijkt daarom meer op analoog roken. Mede doordat een pod e-sigaret minder krachtig is, kan hier een hoger nicotinegehalte gebruikt worden. Je inhaleert namelijk in verhouding tot krachtigere e-sigaretten, minder nicotine per inhalatie. De Pod e-sigaret verbruikt hierdoor ook gemiddeld minder e-liquid.

Hoe werkt een pod e-sigaret?

Vaak heeft een pod e-sigaret geen knop, maar werkt deze automatisch door slechts te inhaleren. Het eenvoudige gebruik, maar vooral ook zijn kleine formaat, maakt dat de pod e-sigaret een gewaardeerd product is. We hebben bij SmokeSmarter verschillende type pod e-sigaretten die vrijwel allemaal gelijk functioneren. Ook hierbij is er een maximum inhoud van 2ml per pod.

Wat zijn voorgevulde pods?

De pod-systemen zijn ook verkrijgbaar met gevulde pods. Hierbij zit er al e-liquid in de pod. Doordat deze pods afgesloten zijn kan er geen lekkage ontstaan. Een nadeel hiervan is dat je niet kunt wisselen van smaak bij dezelfde pod. Je bent hiermee gebonden aan de smaak die zich in de pod bevindt. Het wisselen van de smaak of het nicotinegehalte kan wel wanneer je verschillende pods gebruikt. Een voordeel hiervan is dat dit erg eenvoudig is. Is je pod leeg? Dan hoef je alleen een nieuwe pod in de batterij te plaatsen. Deze is dan direct klaar voor gebruik.

Wat is een box mod e-sigaret?

De grootste categorie e-sigaretten is degene waarbij een e-sigaret bestaat uit een box mod en een clearomizer. De box mod is een behuizing waarin één of meerdere batterijen geplaatst dienen te worden. Ook zijn er box mods waarbij de batterij niet verwisselbaar is. Deze heeft dan een interne batterij. De clearomizer is het bovenstuk van deze e-sigaret. Hierin doe je de e-liquid  om verdampt te kunnen worden.


Waar komt de naam box mod vandaan?

De naam box mod is afkomstig van het feit dat batterij-behuizing lijkt op een klein doosje. In het Engels noemen we dat een box. De naam mod is afkomstig van het feit dat dit product vaak op verschillende manieren in te stellen is. Oftewel: modificeren. Bij een box mod e-sigaret is het vaak mogelijk om de batterij-behuizing met een andere clearomizer te gebruiken.

Wat zijn de verschillen tussen de box mods?

De box mod e-sigaret is er in verschillende formaten en kleuren. Het formaat heeft vaak invloed op de gebruiksduur van deze e-sigaret. Bij de grotere types kunnen vaak meerdere batterijen geplaatst worden. Hiermee hoef je bij een gemiddeld gebruik de e-sigaret minder vaak op te laden. Wil je toch liever een kleinere e-sigaret? Dan zal deze vaak iets vaker opgeladen moeten worden. De kleinere e-sigaretten zijn echter wel een stuk handzamer.

Wat moet ik nog meer bij een e-sigaret kopen?

Naast de e-sigaret, heb je vloeistoffen nodig om de e-sigaret te kunnen gebruiken. Deze vloeistoffen, ook wel e-liquids genoemd, hebben we in meer dan 450 verschillende smaken, van verschillende merken uit verschillende landen.

Heb ik ook meteen coils nodig?

Naast de e-liquids zijn ook de coils van groot belang. Bij een e-sigaret worden meestal één of twee coils geleverd, maar in de toekomst zul je deze moeten kopen. Een coil zet de vloeistof om in damp en slijt tijdens het gebruik van de e-sigaret. De coil zal eens in de drie weken vervangen moeten worden.

Meer weten over het kopen van een e-sigaret?

Heb je nog meer vragen over het kopen van een e-sigaret? Stel ze dan gerust aan onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met al je vragen!