Dragon Vape

Dragon Vape is een merk wat in 2016 is opgericht in Nederland en zich vooral richt op unieke smaaksamenstellingen. Doordat het merk ontwikkeld en gefabriceerd wordt in Nederland voldoet het ook direct aan alle strenge EU-richtlijnen omtrent de productie van vloeistoffen voor elektronische e-sigaretten.

E-liquid

Smaakcategorieën van Dragon Vape

Zoals eerder benoemd is Dragon Vape een merk wat unieke smaken op de markt heeft gebracht. De smaaksamenstellingen vind je nergens anders terug en zorgen op die manier direct voor speciale dampervaring.

Doordat Dragon Vape niet alledaagse e-liquids produceert is het onderverdelen in categorieën een stuk ingewikkelder dan voor andere merken. Echter heeft Dragon Vape een aantal smaken uitgebracht waarbij gebruik gemaakt is van vele fruitsoorten waaronder appel, peer, aardbei en citrusvruchten.

Ook voor de zoetekauwen onder ons hebben ze ons doen verrassen door te werken met ingrediënten als vanille, chocola, hazelnoot, karamel en zelfs bubblegum. Mocht je liever fan zijn van de ‘traditionele’ smaken is Dragon Vape ook waar je terecht kan. Dragon Vape heeft verschillende combinatiesmaken in het assortiment die tabak bevatten. 

Op die manier heeft Dragon Vape daadwerkelijk voor ieder wat wils.

Dragon Vape dampen

Dragon Vape heeft het volledige assortiment geproduceerd met dezelfde PG (proplyleen glycol) en VG (vegetable glycerin) verhouding, namelijk 30/70 PG/VG.

PG zorgt in dit geval voor smaak intensiteit en de zogeheten ‘throathit’ (keelgevoel). Waar VG juist zorgt voor de hoeveelheid damp.

Dragon Vape heeft ervoor gekozen om meer gebruik te maken van VG, waardoor de e-liquids veelal worden gebruikt in grotere Sub Ohm clearomizers die beter overweg kunnen met dikkere vloeistoffen.

Meer weten over Dragon Vape?

Wil je meer informatie over de smaken van Dragon Vape of heb je vragen over de e-sigaret, e-liquids of andere producten in het assortiment van SmokeSmarter? Stel ze dan gerust aan onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met al je vragen!