Double Drip E-liquid

Double Drip is een Engels e-liquid merk, met een breed assortiment smaken. Het merk is verkrijgbaar in diverse PG/VG verhoudingen, als ook in Nic Salt variant. Hierdoor zijn er Double Drip E-liquids voor ieder type e-sigaret en damper verkrijgbaar!
Meer info
568 producten

E-liquid

568 producten

De smaken van Double Drip

De e-liquid lijnen van Double Drip bevatten verschillende smaken, die je maar bij weinig andere merken terugvindt. Zo heeft Double Drip verschillende sorbetijs-smaken in hun assortiment, zoals aardbeienijs en frambozenijs.

Daarnaast vind je ook smaken zoals een appel en karameltaart of een frisse frambozen, kersen met mentholsmaak.

Productlijnen van Double Drip e-liquids

In ons assortiment vind je meerdere productlijnen van Double Drip terug, die dermate uiteen lopen dat er voor ieder type e-sigaret wel een geschikte Double Drip E-liquid bij zit. Hieronder vind je daarom een korte uitleg per productlijn terug.

Double Drip Coil Sauce (High VG) e-liquids

De Coil Sauce lijn dankt zijn naam aan het hoge VG gehalte in de e-liquids bij deze productlijn. De e-liquids in deze productlijn bevatten namelijk 20% PG en 80% VG.

Omdat VG dikker is van structuur dan dat PG is, komen deze e-liquids het beste tot hun recht met een Sub Ohm coil. Sub Ohm staat voor coils met een Ohm-waarde die lager dan 1.0 Ohm ligt, waarbij de gaatjes van de coils doorgaans relatief groot zijn. Hierdoor kan het katoen in een Sub Ohm coil ook gemakkelijker nieuwe (en wat stroperigere) liquid opnemen na een hijsje.

Double Drip 50/50 e-liquids

Deze productlijn van Double Drip dankt zijn naam aan de PG/VG-verhouding bij deze e-liquids. Deze bestaan namelijk voor 50% uit PG en voor 50% uit VG. Hierdoor zijn ze niet te dik én niet te dun, waardoor ze in vrijwel alle e-sigaretten te gebruiken zijn.

Double Drip Nic Salt e-liquids

De nic salts van Double Drip bevatten geen ‘freebase’ nicotine, zoals deze doorgaans bij e-liquids wordt toegevoegd, maar bevatten nicotinezout. Dit is een vorm van nicotine die erg overeenkomt met hoe deze ook in de tabaksplant voorkomt.

Nicotinezout wordt sneller opgenomen door het lichaam en werkt tevens langer dan reguliere freebase nicotine. Daarnaast is nicotinezout zachter voor de keel dan reguliere ‘freebase’ nicotine, waardoor je gemakkelijker hogere nicotinegehaltes kunt dampen zonder dat dit in je keel schuurt zoals dit bij ‘reguliere’ nicotine in e-liquids wel het geval is.

Wij raden voor het gebruik van nic salts aan, om een e-sigaret te gebruiken die geen hele grote dampwolken produceert, zoals bijvoorbeeld een pod systeem.

Double Drip e-liquids: verkrijgbaar mét en zónder nicotine

Iedere lijn van dit merk is verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes. Zie het overzicht hieronder om te zien welke nicotinegehaltes dit zijn.

De Double Drip Coil Sauce (High VG) e-liquids zijn verkrijgbaar met de volgende nicotinegehaltes:
  • 0mg (nicotinevrij)
  • 3mg
  • 6mg
De Double Drip 50/50 e-liquids zijn ook te gebruiken in e-sigaretten waarbij niet direct naar de longen wordt geïnhaleerd (ook wel Mouth-to-lung genoemd). Daarom vind je in deze productlijn nog twee additionele nicotinegehaltes terug
  • 0mg (nicotinevrij)
  • 3mg
  • 6mg
  • 12mg
  • 18mg
De Double Drip Nic Salts e-liquids zijn verkrijgbaar in de volgende nicotinegehaltes:
  • 10mg
  • 20mg
Twijfel je welk nicotinegehalte je het beste kunt nemen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder!

Achtergrondinfomatie over het merk Double Drip

Het merk Double Drip wordt geproduceerd door Vapouriz. Deze e-liquid fabrikant (die verschillende merken produceert) is opgericht in 2011 en heeft in de afgelopen jaren een behoorlijke naam gecreëerd in het Verenigd Koninkrijk.

Het hoofdkantoor van dit merk is gevestigd in Guilford, een nabijgelegen dorpje in de buurt van London. Vanuit daar worden de verschillende merken gedistribueerd naar de rest van het Verenigd Koninkrijk en het grootste gedeelte van Europa. 

Kwaliteitsnormen bij de productie van Double Drip

Bij de ontwikkeling van hun e-liquids, streeft dit bedrijf naar het creëren van unieke smaken, zonder dat dit ten koste van de kwaliteit gaat. Alle e-liquids worden daarom intern grondig getest en de tevredenheid van zowel de smaakbeleving als het complete dampgevoel moet uitstekend zijn, voordat een product wordt gelanceerd.

De fabrikant produceert de Double Drip e-liquids in een moderne productiefaciliteit, die voldoet aan de daarvoor gestelde eisen in het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor is de kwaliteit te allen tijde gewaarborgd en voldoen de e-liquids aan de strenge Europese kwaliteitseisen en de Nederlandse tabakswetgeving.