Cosmic Fog

Cosmic Fog is een Amerikaans merk dat gevestigd is in het zonnige Orange County Californië. Cosmic Fog is tevens een merk dat iets unieks toevoegt aan de smaken die worden uitgebracht.

De smaken die zijn gecreëerd en uitgebracht worden zeer uitvoerig getest wat een lange tijd in beslag neemt. Iedere smaak die Cosmic Fog uitbrengt is wel 7 tot 10 maanden in ontwikkeling voordat ze daadwerkelijk op de markt verschijnen.

E-liquid

Bekijk alles (13)

Benieuwd naar alles van Cosmic Fog E-liquid?

Bekijk alles (13)

Shake & Vape

Bekijk alles (12)

Benieuwd naar alles van Cosmic Fog Shake & Vape?

Bekijk alles (12)
Doordat Cosmic Fog de tijd neemt om hun smaken te ontwikkelen is het met geen enkel ander merk te vergelijken. De ontwikkelingsperiode zorgt er uiteindelijk voor dat er een dampervaring wordt geboden die je niet snel vergeet, maar die je ook niet snel doet vervelen. Naast de lange ontwikkelingsperiode is ook de ervaring vanuit de culinaire wereld te proeven in de e-liquids die tegenwoordig wereldwijd te verkrijgen zijn.

Smaakcategorieën van Cosmic Fog

Cosmic Fog heeft verschillende smaken uitgebracht die ze hebben onderverdeeld in twee categorieën. 
  • Cosmic Fog collection: Hierin heeft Cosmic Fog een aantal verschillende smaken ondergebracht van zoet tot zeer fruitig.
  • Lost Fog collection: Ook hier vind je verschillende zoete en fruitige smaken terug, echter hebben ze allen een romige nasmaak.

Cosmic Fog dampen

De e-liquids van Cosmic Fog worden doorgaans gebruikt in Sub Ohm clearomizers die relatief grote wolken produceren. Dit komt voornamelijk door het hogere VG (Vegetable Glycerine) gehalte.

Alle liquids van Cosmic Fog zijn verkrijgbaar in 10ml en hebben een PG/VG-gehalte van 30/70. Doordat Cosmic Fog gebruik maakt van een hoger VG- gehalte worden de e-liquids als premium e-liquids aangeboden.

Meer weten over Cosmic Fog?

Wil je meer informatie over de e-liquids van Cosmic Fog of heb je vragen over een e-sigaret, e-liquids of andere producten in het assortiment van SmokeSmarter? Stel ze dan gerust aan onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met al je vragen!