CiVAP

CiVAP is een e-liquid en aroma producent uit Duitsland. Het bedrijf is onderdeel van het veel grotere Hügel Gmbh. Dit internationale bedrijf heeft zijn hoofdkantoor gevestigd in de stad Neuss. Het bedrijf is opgericht in 2013 en sinds 2016 is het verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Het moeder bedrijf van CiVAP heeft al meer dan 60 jaar ervaring in andere industrieën met het maken van smaken en smaakstoffen.

E-liquid

De producten van CiVAP voldoen uiteraard aan alle wet- en regelgeving. Daarnaast zijn de producten uitvoerig getest. Daarnaast zijn de e-liquids TVO en FEMA gecertificeerd. Dit zijn grote Duitse onderzoeksinstellingen. 

De e-liquids van CiVAP

De vloeistoffen van CiVAP hebben een PG en VG-verhouding van 35 procent PG en 65 procent VG. De afkorting PG staat voor propyleen glycol en VG staat voor Vegateble glycerin. Dit zijn beiden bestanddelen van e-liquids.

Een e-liquid met een hoge VG waarde is stroperiger en geeft wat meer damp af. Een hoge PG waarde zorgt daarentegen voor een betere kriebel in de keel en voor minder smaakverlies. Door de verhouding die CiVAP hanteert, zijn de vloeistoffen geschikt voor vrijwel iedere elektronische sigaret en clearomizer

De smaken van CiVAP

Het merk CiVAP heeft zich voornamelijk toegelegd op het produceren van tabak- en fruitsmaken. Ook hebben ze een aantal smaakcombinaties geproduceerd zoals de smaak Dark. Dit is een smaakcombinatie van tabak en kaneel.

Meer weten over CiVAP?

Heb je nog vragen over de e-liquids van CiVAP? Bijvoorbeeld welke e-sigaret of clearomizer het meeste geschikt is? Bij SmokeSmarter helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze. Daarom staat onze klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Stuur een mail naar [email protected] met al je vragen, maar ook kun je op de website chatten of stuur ons eens een Whatsapp bericht.