Artikelen 1 tot 10 van 28 in totaal

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Coils in alle soorten en maten

25 jun. 2018 15:17:03

Een coil is een onmisbaar element in de e-sigaret. De coil is namelijk het onderdeel dat de vloeistof omzet in damp. Sterker nog: zonder een coil zal een e-sigaret niet werken.

Buiten kant-en-klare fabriekscoils, zijn er ook zelfbouwcoils. Iedere coil heeft een bepaalde Ohmwaarde, die van invloed op de dampproductie is.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in E-sigaret door Anne

Reizen & dampen

14 jun. 2018 09:06:39

Ga je met het vliegtuig op vakantie? Lees dan snel onze tips over reizen en dampen, zodat je goed voorbereid op reis gaat en niet voor eventuele verrassingen komt te staan op het vliegveld.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in E-sigaret Wetgeving E-sigaret door Anne

Er is een nieuwe publicatie verschenen van Public Health England (hierna genoemd: PHE) betreffende e-sigaretten door vooraanstaande tabaksspecialisten als uitbreiding op hun publicatie eerder in 2015.

Public Health England is er om de gezondheid en het welzijn van Engeland te beschermen en te verbeteren, en gezondheidsrisico's te verminderen. Zij doen dit door middel van toonaangevende wetenschappelijke kennis, onderzoek, regelgeving, samenwerking en gespecialiseerde medische zorg. PHE biedt de overheid, de lokale overheid, de NHS, het parlement, de industrie en het publiek dan ook informatie op basis van feiten.

Lees meer
1 Reacties | Geplaatst in E-sigaret door Anne

Het goede van TPD2

5 apr. 2016 08:08:02

Ik hoor je denken…Wat is er goed aan deze nieuwe wetgeving?

Nee, ik ben niet de advocaat van de duivel en ik zal de laatste zijn die voorstander is van de komende wetgeving met betrekking tot de e-sigaret.

Lees meer
1 Reacties | Geplaatst in Wetgeving E-sigaret door Govert

Proefrondje Vampire Vape

16 mrt. 2016 11:14:31

Nieuwe ronde, nieuwe kansen! De review e-liquids lijken te zijn binnen gekomen, nu het pakketje van SmokSmarter me aan ligt te kijken vanaf de deurmat. Ik open het doosje, en vind naast het altijd begeleidende briefje met uitleg van Anne en Maartje, flesjes met daarop “flavour” en “concentrate”. Hmm, dat ken ik niet; ze willen me aan het werk zetten daar bij SmokeSmarter, ik moet zelf mijn e-liquids gaan maken dit keer!

Lees meer
Reacties | Geplaatst in E-liquids door Teun

Wij merken vaak dat mensen die beginnen met e-roken, eventjes moeten wennen! Dit gaat soms gepaard met vervelende lekkages. En dat is niet raar of uniek, want het is ook wel echt een andere tak van sport.

Gooi het ding daarom niet meteen in een hoekje, want negen van de tien keer kan dit gemakkelijk opgelost worden en kun je met onze simpele tips & tricks een doorgewinterde en geoefende vaper ;-) worden.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in E-sigaret Tutorials E-sigaret door Anne

Twisted Nikkel coil wikkelen

15 dec. 2015 10:42:16

Deze keer wil ik het hebben over het maken/draaien van coils voor Temperature Controlled Mods, en dan met name over het wel en wee van Nikkel. Sinds enige tijd is de temperatuur controle namelijk een zeer hot item in dampland.

Temperatuur Controle (hierna genoemd TC) is erg prettig; je kunt hiermee voorkomen dat je je coil verbrandt als je onverhoopt het vermogen van je mod te hoog hebt staan. Tevens voorkomt het dat je zogenaamde dry hits krijgt als je tank leeg is.

Lees meer

PG? VG? Wat is dat?

26 okt. 2015 14:58:11

Bij elke e-liquid zie je een bepaalde samenstelling en ingrediëntenlijstje staan en misschien is het wel helemaal abracadabra voor jou. Laat ik daarom even een korte uitleg geven over in ieder geval de grondstoffen PG en VG!

Lees meer
Reacties | Geplaatst in E-liquids door Anne

De tweede ronde rondom de e-sigaret!

23 okt. 2015 09:44:32

In mijn vorige blog uitte ik mijn lichte frustratie betreffende de onwetendheid van politici in zowel vraag als antwoord tijdens het hoogstaand politiek debat van onze volksvertegenwoordigers met betrekking tot de e-sigaret. Ik heb daaropvolgend enkele vragen opgesteld over het gebruik van de e-sigaret.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Wetgeving E-sigaret door Govert

Zelf coils bouwen

24 sep. 2015 15:42:12

Het is weer tijd voor een educatief blogje voor de SmokeSmarter bloglezers. Deze keer wil ik het hebben over iets waar heel veel mensen huiverig voor zijn; het zelf bouwen van coils.

Lees meer

Artikelen 1 tot 10 van 28 in totaal

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3