Aspire Triton Mini clearomizer

De Aspire Triton Mini clearomizer is het kleine broertje van de grote Triton. Met een inhoud van 2ml en een regelbare luchttoevoer is dit een zeer populaire clearomizer. Wat daarnaast nog veel handiger is, is het vullen van deze Triton Mini aan de bovenkant.

€ 26,95

* Verplichte velden

Productomschrijving

Details

Korte handleiding
Voordat je begint met dampen zul je de Aspire Triton Mini eerst moeten vullen met e-liquid. Eerst zorg je dat het pijltje op de ring aan de bovenkant naar het druppeltje wijst. Hierna kun je de driptip en topcaf eraf draaien. Nu kun je de Titon Mini vullen. Daarna kun je de bovenkant weer draaien en op 'vaping modus' zetten.
Let op: druppel GEEN e-liquid in het middelste buisje, aangezien dit alleen voor de luchtstroom bedoeld is.

Inhoud
- Aspire Triton Mini clearomizer inclusief Clapton coil met een Ohm waarde van 1.8
- 1 extra coil met een waarde met een Ohm waarde van 1.2
- reserve Pyrex glaasje
- gebruikershandleiding

Specificaties

Specificaties

Merk Aspire
Aansluiting clearomizer 510
Aansluiting mondstuk 510
Niveau Ervaren
Afmetingen 60mm x 20mm
Garantie clearomizer DOA
Garantie coils / atomizers / pods DOA
Tankinhoud 2.0ml
Manier van vullen Vullen via bovenzijde
Manier van inhaleren Mouth to Lung
Airflow / Luchttoevoer Ja, regelbaar via de onderzijde
Systeem coil Bottom coil
Materiaal Pyrex glas, Roestvrij staal

Beoordelingen

Fijn tankje, makkelijk vullen!Review door Ez
Hoe waardeert u dit product?
Op aanraden van de klantenservice eerst een nautilus 2 gekocht. Omdat de nautilus mini, die ik eigenlijk wilde kopen, niet open te krijgen zou zijn.. nou de nautilus 2 is niet zonder huishoudhandschoenen te openen en na het vullen borrelt deze als een gek.

Dus de Triton mini maar besteld. En deze tank bevalt super! Lekt niet, makkelijk te openen, borrelt niet na het vullen. (Wel de onderste airflow dichtdraaien als je gaat vullen). Alleen vind ik de 1.8 Clapton Coil niets, de andere coil bevalt me beter, maar dit heeft niets met de tank te maken.

Ik gebruik de tank met 100 VG en dit gaat goed. (Geplaatst op 14-01-2019)
GoedReview door Henk
Hoe waardeert u dit product?
Degelijk en eenvoudig. Niet vergeten na het vullen de bovenste ring weer op gebruik te draaien. (Geplaatst op 18-04-2018)
Dat is emReview door Hugo
Hoe waardeert u dit product?
Ik heb een gouden en hij is (hout vasthouden) van goudwaarde.
Heb hem op mijn Zelos mod gevezen.
Mijn Noutilus 2 clearomider is vanaf dag 1 zo lek als een zeef....weg ermee.Enkel het mooie mondstukje ..die past perfect.
Na 1 week met de Aspire Triton Mini nog geen zweetje liquid verloren.Lucky me ?
De smaak is super vergeleken met Vaparesso target Mini (alles wat ik daar in doe smaakt naar niks).
Ik ga er een 2de bestellen (Geplaatst op 02-08-2017)
Super!Review door Roy
Hoe waardeert u dit product?
Al jaren rook ik elektrisch en bijna altijd was er wel een probleem. Te weinig damp, te snel vervangen van onderdelen, lekken etc. Deze Aspire Triton Mini clearomizer is eigenlijk de eerste die geen kuren vertoont. Erg blij mee. Dit is de tweede die ik bestel (ik had bij de vorige het glaasje kapot laten vallen). Nu blijkt in de verpakking een extra glaasje te zitten. Dat was ik helemaal vergeten. (Geplaatst op 23-12-2016)
goedReview door Louis
Hoe waardeert u dit product?
een van mn favoriete cleuromizer momenteel. Lekkere damp en minimaal verbruik. (Geplaatst op 24-08-2016)
neeReview door Louis
Hoe waardeert u dit product?
Heb deze met de pegasus mini en zoals hierboven lek als een mandje en al ellende met ding.

Nog wel te bedenken dat deze tank nog flink wat euros kost ben ik behoorlijk pissig... (Geplaatst op 03-08-2016)
Prima clearomizerReview door Danny
Hoe waardeert u dit product?
Een van de toppers van het merk Aspire. De triton mini is makkelijk te vullen d.m.v. Het top-fill systeem. De coil is makkelijk te vervangen. Het is een solide clearomizer die tegen een stootje kan. Prijs kwaliteit verhouding: uitstekend! (Geplaatst op 04-07-2016)
Beter dan de Nautilus Mini? nee!Review door David
Hoe waardeert u dit product?
Ik wilde een nieuwe tank proberen naast mijn vertrouwde Nautilus Mini (met sierlijk metal tube) en de Triton leek me het volgende stap!
De Triton ziet er goed uit! Maar daarna begon het ellende.. Elke keer dat ik de tank ging vullen (tot circa 2mm van de top) ging het hele tank "flodden" en langzaam tot de helft lekken.. Hele kamer + base helemaal vol juice..
Ik heb alle tutorials en forum gekeken maar het probleem bleef. ben meer dan een flesje Virgin vapor aan kwijt geraakt.. ALLES geprobeerd!! ook verschillende coils.. maar niks hielp.
Na veel frustraties heb ik contact genomen met de uitstekend klantenservice van SmokeSmarter en uiteindelijk de Triton terug gestuurd.
Wessel heeft de tank uitgebreid getest, me verschillende uitgebreide mails terug gestuurd en mijn Triton bleek het perfect te doen.
Ik denk dat het kwam omdat ik de luchtinvoer niet dicht deed voor ik de topcap eraf haalde.. en dat het een"vacum" probleem was.
Ik wil ook melden hoe geweldig ik, zoals altijd, behandelt ben door SmokeSmarter en hoe GEWELDIG hun klantenservice altijd is!!
Ik ga ervan uit dat het probleem nu niet meer zal voorkomen maar mijn grote vraag is: is de Triton een goed evolutie van de Nautilus mini?
Nee!
Ik heb beide tanks vergelijken met het zelfde coil (clapton 1,8) en het zelfde juice en driptip. uit blind tests met 4 verschillende mensen konden wij geen enkel verschil vinden qua smaak en damp tussen de 2 tanks.. Net zo goed dus!
Stappen om de Triton bij te vullen:
1. luchttoevoer dichten! (niet vergeten dus!)
2. Tank op "vul-stand"zetten
3. top cap eraf halen
4. vullen
5. topcap schroeven
6. tank op "vape-stand"zetten
7.luchttoevoer openen
Klaar!
Stappen om de Nautilus Mini (met metaal tube) te vullen.
1.tank eraf schroeven van batterij
2. boden losmaken
3. vullen.
4. boden terugzetten
5. tank op bat. schroeven
Klaar!
2 stappen minder dus! Ook als je een stap van de Triton vergeet, of niet in het goede volgorde doet loopt je de volgende risicos!
1. flodding!!! (zo vaak gebeurt dat ik hem terug stuurde!)
2.Dry hits!! Ik was een keer vergeten de tank weer op vape-stand te zetten..

Conclusie: De Triton dampt heerlijk en smaakt perfect! Maar door de mogelijkheid om de coils van de Triton in de Nautilus te zetten zijn de smaak en mogelijkheden van beide tanks PRECIES HET ZELFDE!
De Triton is veel ingewikkelder en complex dan de Nautilus.. Met veel meer onderdelen en mogelijkheden om iets fout te doen..
Ook vind ik de Nautilus (nogmaals met de metaal tube) veel mooier.
Ik blij bij mijn vertrouwde Nautilus. veel simpeler, makkelijker, sneller te vullen door minder stappen en mooier..(eigen smaak..)
Voor mij dus een miskoop die in zijn doos zal blijven als nood- tank stel voor een van Nautilus een probleem krijgt. (wat in meer dan een jaar geen enkel x is gebeurt.. )(Geplaatst op 08-06-2016)
Top...Review door Camiel
Hoe waardeert u dit product?
Dit is een fantastische clearomizer. Ik heb zelf ook de nautilus mini, ook een hele fijne clearomizer. Maar de Triton is aan de bovenkant bij te vullen, dit maakt hem helemaal top. Degelijk mooi en praktisch... (Geplaatst op 16-05-2016)
Waardige opvolger Nautilus Mini Review door Bas
Hoe waardeert u dit product?
Uitstekend! Solide materiaal, handige top fill en fantastische smaakervaring. Enige nadeel is dat de bijhorende coils wat aan de prijs zijn. (Geplaatst op 15-04-2016)
PerfectReview door frank
Hoe waardeert u dit product?
Degelijk materiaal!! Fijn om te gebruiken! Handig bij te vullen, coil te vervangen en zuiver te maken!! (Geplaatst op 11-04-2016)
Top Clearomizer!Review door Bart
Hoe waardeert u dit product?
Heerlijk dat je hem gewoon van de bovenkant kan vullen. Luchtafstelling is ook prima af te stellen naar wens. Goede coils. Helemaal top! (Geplaatst op 21-03-2016)
Na de Aspire mini is het nog even afwachten.Review door Roger
Hoe waardeert u dit product?
Het vullen is prachtig, de luchtregeling is traploos, dus een heel comfortabele clearomizer. (Geplaatst op 04-02-2016)
Sensationele Smaakbeleving!!!!!Review door Richard
Hoe waardeert u dit product?
Eindelijk een waardige opvolger voor de Aspire Nautilus Mini. Ik gebruik al jaren de nautilus mini naar grote tevredenheid. Heb dus ook geen moment getwijfeld om de Aspire Triton Mini aan te schaffen. Moet zeggen nu naar een paar dagen in gebruik een echte Topper!! Zeker met de bijgeleverde Clapton Coil. Ben een mouth to lung Vaper/Dampen en met de Clapton Coil is de smaakbeleving nog beter dan bij de Nautilus Mini. Het topfilling syteem is geweldig en met het airflow systeem kan je de Triton haarfijn afstellen naar eigen voorkeuren. Ik ben zeer tevreden, en als je Nautilus aan vervanging toe is kan er maar 1 de opvolger zijn..... (Geplaatst op 22-01-2016)

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Aspire Triton Mini clearomizer

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Hoe waardeert u dit product?

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: