Aramax E-liquid

Aramax is een e-liquid merk welke zijn oorsprong vindt in het hart van de damp industrie, China. In de stad Shenzen produceert het bedrijf al een aantal jaar e-liquids, aroma’s en toebehoren. De stijl van Aramax kenmerkt zich door de eenvoud van de smaken en de relatief lage prijs. 
Meer info
4 producten

E-liquid

4 producten

PG/VG verhouding van Aramax

De producenten van het merk Aramax hebben gekozen voor een PG/VG verhouding van 50/50. Hierdoor is het merk geschikt en dampbaar in vrijwel alle elektronische sigaretten en clearomizers.

Alle producten van het merk Aramax zijn geregistreerd en voldoen aan de strenge Europese wet en regelgeving. Verder is nog belangrijk om te vermelden dat de e-liquids worden vervaardigd in een zogenaamde clean-room. Dit is een stof en bacterievrije ruimte. Hierdoor is de kans dat de e-liquids zaken bevatten die er niet in thuis horen tot een minimum beperkt. 

Nieuwe wetgeving

Zoals hierboven benoemd voldoen de e-liquids van Aramax aan de Europese wet en regelgeving. Deze wetgeving is ingegaan in mei 2016. Hierna moesten de e-liquids die in de Europese Unie geproduceerd worden of die van buiten de EU worden gehaald aan strenge eisen voldoen.

Een voorbeeld hiervan is de registratie van de stoffen die een e-liquid bevat. Ook zijn er strengere eisen gekomen omtrent de verpakking en de inhoud. Zo mag een flesje tegenwoordig nog maar 10ml e-liquid bevatten. Naast Aramax voldoen alle merken binnen het assortiment van SmokeSmarter aan deze wet en regelgeving. 

Meer weten over Aramax?

Heb je nog vragen over de e-liquids van Aramax? Of heb je andere vragen rondom e-liquids en de e-sigaret? We staan iedere werkdag voor je klaar. Op maandag tot en met donderdag is onze klantenservice geopend van 09:00 tot 21:00 uur en op vrijdag ven 09:00 tot 17:00 uur. Je kunt ons vragen stellen op de manier die voor jou het handigst is! Zo kun je bij ons terecht voor vragen per mail, chat, WhatsApp of natuurlijk door ons te bellen.