Klant winkelbeoordelingen

Marij

Marij

Date: 26 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Altijd perfecte levering en kwaliteit. Vandaag ervaren dat je ook via de chat uitstekend geïnformeerd wordt.

A.T

A.T

Date: 25 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • deze webshop beveel ik iedereen aan !! bij vragen kan je life berichten en krijg je netjes en correct antwoord (ook bij problemen) super dank je wel

Muzaffer

Muzaffer

Date: 25 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snel en super goede Klantenservice! Toppie !!

Marco

Marco

Date: 24 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Gewoon goed

Sylvia

Sylvia

Date: 24 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Mooie winkel, goede service!

Janny

Janny

Date: 24 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Zeer goede service, snelle levering en de producten zijn goed.
    Ik ben erg tevreden en daarom beveel ik deze webshop aan.

Alexander

Alexander

Date: 23 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Zeer goede webshop, erg over te spreken. Op een maandag een bestelling gedaan, diezelfde dag nog een meertal mailtjes ontvangen waaronder een met track & trace code. De volgende dag 's ochtends al een mailtje ontvangen van TnT met de bevestiging dat mijn pakketje al was verwerkt en vandaag geleverd zou worden. Tevens was dit een van de weinige webshops waar ook aroma's van The Flavor Apprentice the vinden waren (een van de beste en meest gebruikte aroma's op internet). Kortom, top producten, goede prijs, snelle levering. Ik zal zeker mijn aroma's en base vaker hier bestellen. Ga zo door smokesmarter!

Ischa van der Ploeg

Ischa van der Ploeg

Date: 22 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Mijn ervaring: Snelle levering, goede bereikbaarheid met chatten. En ben ook tevreden met wat ik besteld heb.

Bert Pompert

Bert Pompert

Date: 22 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Vriendelijke en correcte behandeling en zeer snelle levering.

Miranda Hagebout

Miranda Hagebout

Date: 22 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Mijn bestelling van 18-5-2017 nog steeds niet ontvangen!

Lien

Lien

Date: 21 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Erg positief gevoel over gehouden aan mijn eerste bestelling. Vrij laat nog een bestelling geplaatst​ en kort daarop netjes een track&trace code ontvangen én de volgende dag geleverd. Zal hier zeker vaker gaan bestellen!

Yvonne

Yvonne

Date: 21 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Prima

Peggy van Helden

Peggy van Helden

Date: 19 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Perfecte service, duidelijke website en zeer snelle levering... had de coils aangeschaft.. ben benieuwd naar de Liquids... hier ga ik zeker meer bestellen... chappeau!!!

Eddy

Eddy

Date: 19 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • De levering van smoke smarter is erg snel en netjes verpakt. De goldline van Millers is erg duur (5.95€.per 10ml) maar daar kunnen zij verder weinig aan doen.
    Ook aan de bali word ik altijd netjes en snel geholpen. Limburgse gezelligheid zal ik maar zeggen. Jammer dat er niet echt een winkel is. Dat zou ik, als vervent damper, wel leuk vinden.
    Kortom 5 sterren van mij !!

Ardy

Ardy

Date: 19 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Zoals altijd weer prima geregeld.

Yvonne

Yvonne

Date: 19 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Wel even mee gechat.

Femke

Femke

Date: 19 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Over Smokesmarter niks anders dan goeds. Ik heb soms het gevoel dat ik lastig ben met al mijn vragen, maar zij geven mij het gevoel dat geen vraag teveel is. Ik krijg duidelijk antwoord en snel antwoord. Tevens is het heel erg handig dat ze een verlanglijstje hebben en dat oude bestellingen bewaard blijven. Ook kan je bouwen op de reviews. Bij sommige internetwinkels twijfel ik wel eens aan de reviews, maar bij Smokesmarter niet. Smokesmarter ga zo door.

Hans

Hans

Date: 16 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle verzending,precies wat je verwacht van een webshop

Mirjam

Mirjam

Date: 14 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Prima service, snelle levering en goede kwaliteit!

Ton

Ton

Date: 14 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Een gemakkelijke winkel voor je behoefte. Fijn dat oude bestellingen bewaard worden en weer her besteld kunnen worden.
    Daarbij komt ook nog de snelle levering. Vandaag besteld en morgen in huis klopt!!!!

Sabine

Sabine

Date: 14 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Fijne webshop! Goede uitleg en hulp via de chat en snelle levering.

Martin

Martin

Date: 13 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Hier ben je in een shop die staat voor zijn produkten.
    Mijn bestelling was kwijtgeraakt bij de post, maar na een week hebben ze het vooralsnog een keer op gestuurd.

Laura

Laura

Date: 12 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Prima! In de avond besteld en de volgende dag op de mat!

bertus

bertus

Date: 12 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • bij twijfel even chatten en een geweldige service!

A.B.

A.B.

Date: 12 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Super snelle levering.

Remco

Remco

Date: 12 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Prima winkel, groot aanbod, altijd foutloze levering tot nu toe en ook snel. Indien mogelijk doen ze het in brievenbuspakje. Handig, want dan hoef je niet thuis te zijn. Ook goede klantenservice, dus van begin af aan mijn vaste shop.

Patries

Patries

Date: 12 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Afgelopen Zondag bestelling gedaan en Dinsdag al geleverd!
    Ben zeer tevreden en alles was netjes verpakt top!

B

B

Date: 11 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering en een breed assortiment!

Caro heirwegh

Caro heirwegh

Date: 11 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Super service,niks was hun teveel! Topper zijn jullie met hart op de juiste plaats! Veel liefs aan heel de groep en doezo verder

Trudy

Trudy

Date: 11 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Hele snelle levering en alle soorten en smaken zijn aanwezig.Ben blij met jullie groeten Trudy

Artikelen 1 tot 30 van 4352 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 146