Klant winkelbeoordelingen

raw

raw

Date: 29 maart 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering!! Volgende dag in huis top!

Danny

Danny

Date: 28 maart 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering, alles netjes verpakt en niet te duur.

Ruud

Ruud

Date: 28 maart 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Veel spullen in de aanbieding, snelle levering. Top!

Danielle

Danielle

Date: 28 maart 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Zoals altijd ben ik super tevreden met mijn bestelde en altijd op tijd geleverd product!
    Hartelijk dank hiervoor.

Marjan

Marjan

Date: 28 maart 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering door Smokesmarter, originele producten.

Cliff

Cliff

Date: 28 maart 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Zoals altijd top service, veel keuze en snelle levering!

Ben

Ben

Date: 28 maart 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snel, betaalbaar, makkelijk en keurig netjes ingepakt geleverd gekregen. Een volgende bestelling een feit voor mij!

Sam

Sam

Date: 28 maart 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Heerlijke flavour. Net mij coil verwisseld en de smaak is nu nog sterker. Kersensmaak bij deze is zeer zeker aanwezig en erg lekker

Jasmin

Jasmin

Date: 27 maart 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Tsja wat moet ik van draad zeggen? Ik wil wel hun service naar voren halen die is werkelijk top. Dinsdag besteld woensdag geleverd en alles naar wens

renate visser

renate visser

Date: 27 maart 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Volgende dag in huis!

Jeroen

Jeroen

Date: 27 maart 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Gewoon goed zoals altijd.
    Besteld en netjes op tijd geleverd.
    Smokestarter maakt zijn naam waar Top mensen.

Jeroen

Jeroen

Date: 26 maart 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering! Niks op aan te merken!

Tim Hoppenbrouwers

Tim Hoppenbrouwers

Date: 26 maart 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Uitgebreid assortiment, goede website, uitstekende snelle en klantvriendelijke service. Dikke 10

M. Hendriks

M. Hendriks

Date: 24 maart 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Goede service en snelle levering!

guus

guus

Date: 24 maart 2017
  • Winkelbeoordeling
  • zeer goed en snelle levering

Angela

Angela

Date: 24 maart 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Zeer tevreden snelle levering

raw

raw

Date: 21 maart 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering!

Bert

Bert

Date: 20 maart 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Hier houden wij van!! Bestellen en de andere dag op de mat heerlijk! Dus om het kort te houden helemaal top!

Ellen

Ellen

Date: 20 maart 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levertijd, prima prijs kwaliteit verhouding. Zeer goed product!

SniffedelliX

SniffedelliX

Date: 20 maart 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Zoals altijd top!

    Snelle levering, fijne producten & snelle fijne service! ????

Hans

Hans

Date: 19 maart 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Winkel ziet er goed uit, heeft ruime keus en mogelijkheid om te zoeken op merknaam / smaak enz. Bij sommige producten kan info wat uitgebreider. Bestellingen en betaling gaan soepel. Verzending is goed verpakt en i.d.d. de volgende dag in huis. Telkens als in iets nodig heb is SmokeSmarter mijn eerste zoekadres.

Leander

Leander

Date: 18 maart 2017
  • Winkelbeoordeling
  • zeer goede afloop en betrouwbaar

Johnny

Johnny

Date: 18 maart 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Goede overzichtelijke winkel.
    Goede prijzen, goed verpakt en snelle verzending.

Margriet

Margriet

Date: 17 maart 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Niks op aan te merken! Ziet er prima uit!

Esmer

Esmer

Date: 17 maart 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle service, duidelijk antwoord op eventuele vragen. Prima!

Balder

Balder

Date: 15 maart 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Nog steeds super.

Frank de

Frank de

Date: 14 maart 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Zeer snelle levering. Heb de Joytech Ego one besteld. Eerder had ik een andere soort besteld bij ook een andere rook webwinkel, Smoke4fun. Dat apparaat van gen beviel niet goed, knalde in mijn mond en ik vond het gevaarlijk. Over terugsturen viel niet te praten, ondanks slechte voorlichting die ik vooraf vernam. Bij Smokesmarter een duidelijke website, snelle levering, goed verpakt en een deugdelijk en fijn apparaat. Ben er erg blij mee!!!

Theo

Theo

Date: 14 maart 2017
  • Winkelbeoordeling
  • De bestelling was de andere dag bij mijn op de deurmat gevallen snelle levering en een top winkel

Harry B.

Harry B.

Date: 14 maart 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Smoke Smarter krijgt van mij een volle 10.

    Duidelijke site, goed voorraadbeheer, en snelle levering staat bij hen volgens mij bovenaan.

    Ik ben een tevreden klant.

Diana

Diana

Date: 14 maart 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Geweldige service met online chat. Snelle levering!

Artikelen 1 tot 30 van 4236 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 142