Klant winkelbeoordelingen

Leo

Leo

Date: 21 september 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Goede producten en snelle levering

Ron

Ron

Date: 21 september 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Eerste bestelling gedaan en is TOP gegaan en snel geleverd.

joke

joke

Date: 20 september 2017
  • Winkelbeoordeling
  • gisteren heb ik met koen gechat over coils voor mijn esigaret die ik op vakantie gekocht had ik had nieuwe coils nodig maar ik wist niet of ze paste hij zou bij m'n bestelling n losse coil sturen zodat ik als die niet paste de andere ongebruikte terug kon sturen vandaag de bestelling ontvangen en hij paste dus vraag ik vandaag aan koen of er nog kosten zijn voor die losse coil want die zat er gratis bij nee zegt hij geen kosten dat noem ik nog eens service toppie

Jan

Jan

Date: 19 september 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Super snel om 20.30 besteld volgende dag om 14.00 geleverd. Keurig verpakt zeker 5 sterren. Blijf hier zeker bestellen

Darwin

Darwin

Date: 18 september 2017
  • Winkelbeoordeling
  • SmokeStarter is een uitgebreide (web)winkel met snelle levering. Communicatie over zendingen is goed en naar behoren. Producten worden netjes verpakt.

Chaddy

Chaddy

Date: 18 september 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Juiste product en snelle levering. Was de volgende dag in huis zoals beloofd!

kristof De Munck

kristof De Munck

Date: 16 september 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Zeer snel geleverd, enige puntje doosje waarin 2 30ml flesjes inzaten was nogal groot maar zeer opgevuld ????

Alie

Alie

Date: 16 september 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering. Positief dus.

Emiel

Emiel

Date: 15 september 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Bestelling verliep prima. Goed verpakt

Robi

Robi

Date: 15 september 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Super service

Ronald

Ronald

Date: 14 september 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Een zeer goede webshop met zeer goede en snelle klantvriendelijke service !

    Mijn eerste bestelling kwam niet op de afgesproken dag aan maar dat lag niet aan deze geweldige webshop maar aan TNT post .. Een dag later lag het alsnog op de mat ;))

    Maar het meest fijne was de snelle terugkoppeling waarin aangegeven werd dat als het de dag later niet zou aankomen men dan meteen actie erop zou ondernemen .. Kijk en dat siert hun terdege ivm andere shops die zeg maar best vaak hun antwoord of reactie verschuldigd blijven en de schouders ophalen ..

    Wij zijn zeer te reden met SmokeSmarter en raden deze shop dan ook ten zeerste aan !

    Wat betreft de KANGERTECH coils voor de SUBOHM tank plus : Wij gebruiken ze al jaren en zijn er zeer blij mee ! Vooral toen men de coils had verbeterd naar een verticale wikkeling .. top damp productie op zon 35 watt.. Erg fijn dat deze shop ze heeft .. Nou het was een heel verhaal maar we wilden dit wel even delen met jullie !

    Het is in onze beleving erg fijn als je een shop tegen komt met een product wat je zoekt en er goede recensies staan ! Dan weet je meteen dat het goed zit ;)

vloetje

vloetje

Date: 13 september 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Lekker snel geleverd, alles op voorraad en klein goed verpakt.

Daan

Daan

Date: 13 september 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Super! Snel geleverd! kleine pakketen door brievenbus! en ze hebben bijna alles hier!
    Enige rotten is dat soms de site niet meewerkt... maar met zo'n service is dat niet een groot probleem!

Sylvia

Sylvia

Date: 13 september 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Super service

e.j.

e.j.

Date: 12 september 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Prima webshop, met uitstekende service. Heb al vaker wat bij smokesmarter.nl besteld. Nooit wat op aan te merken en goeie prijs. Deze keer ging er door post.nl wat fout. Zij stuurden mijn bestelling, na de eerste aanbieding gewoon terug naar afzender. Heb hier melding van gemaakt bij smokesmarter.nl . Allemaal geen probleem was de reactie, wordt gelijk als bestelling, nog s gestuurd, dit met 2 flessen van een liter vapevloeistof. Ipv. de bestelde 1 liter. Helemaal top en super tevreden!!! Dus gewoon hier je smokerij bestellen. Kopen, kopen, kopen. O, nee dat was een andere reclame.

Christiaan

Christiaan

Date: 12 september 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Hele fijne webwinkel voor alles wat dampen betreft. Goede prijzen en snelle levering!

Sim

Sim

Date: 12 september 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Aspire K3 zwart met aparte wandcontact aansluiting usb kabel, Nautilus 2 coils, Millers shag en desert
    liquid besteld. Volgende dag direct in huis.

Jeroen

Jeroen

Date: 10 september 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering en een goede, gebruiksvriendelijke webshop. Aanrader!

Janet

Janet

Date: 9 september 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Helemaal blij met mijn nieuwe e smoker

Ruud

Ruud

Date: 9 september 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Mensen die weten waar ze over praten, en ook nog voor een hele concurrerende prijs.

rob kersten

rob kersten

Date: 9 september 2017
  • Winkelbeoordeling
  • heb regelmatig wat bestelt bij smokesmarter geen klachten snelle levering en de bestelling klopt altijd

Jan

Jan

Date: 8 september 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Deze week voor het eerst een bestelling gedaan. Kan niet meer zeggen dan helemaal geweldig na eerst telefonisch contact hebben gehad en enig uitleg een bestelling geplaatst. En de dag erop bezorgd. Echt een topper met goede producten.
    En voordelig dat is ook zeer belangrijk.

Eelco

Eelco

Date: 8 september 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Super snelle bezorging en het werkt gewoon. Top!

Sharon

Sharon

Date: 7 september 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Zeer snelle levering. Alles is erg duidelijk qua informatie etc... Zeker een aanrader!

A

A

Date: 4 september 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Goede service.

Hans

Hans

Date: 4 september 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Weer goed op dreef met een pakketje waar je niet voor thuis hoeft te blijven.

Ruben

Ruben

Date: 4 september 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Super webshop, goede begeleiding in de keuze en een ruim aanbod aan producten.
    Omdat ik mijn eerste E-sigaret bij deze winkel heb aangekocht heb ik de volgende dag gebeld voor wat advies.
    Tijdens het bellen een vriendelijke man aan de telefoon gekregen die ruim de tijd nam om mij goed te helpen.

    Top webshop, zeker een aanrader (ook voor beginners)

    Mocht ik 1 minpunt moeten geven, dan is dat een compatibiliteits schema welke laat zien als je verkeerde e-liquid besteld voor jouw e-sigaret. Maar dat zou puur het gebruikersgemak verbeteren en is dus niet direct een minpunt.

    Bedankt SmokeSmarter! ^^

Richard

Richard

Date: 2 september 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Zéér snel. Uiterst tevreden met de service

Christophe

Christophe

Date: 1 september 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Supersnelle levering naar België. Authentiek product.

Tim

Tim

Date: 1 september 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Fast delivery and good service

Artikelen 1 tot 30 van 4575 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 153