Klant winkelbeoordelingen

anonvaper

anonvaper

Date: 22 februari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Perfecte vape webshop. Bestel hier al jaren, nooit enig probleem gehad. Klantenservice is erg behulpzaam wanneer ik vragen heb.

Woodchip

Woodchip

Date: 21 februari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Compliment voor de supersnelle (re)actie.

    Hulde voor de oplossing voor zo'n klein artikel!!

dewey

dewey

Date: 20 februari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snel en optijd geleverd

Eszter

Eszter

Date: 20 februari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snel levering!

Erik

Erik

Date: 20 februari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • prima, makkelijke bestelling, snelle levering.
    snelheid van de website zou beter kunnen

Cliff

Cliff

Date: 20 februari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • "Super! Geen problemen met bestellen, snelle service, snelle mailtjes betreft track & trace. Snelle levering!"

Michel

Michel

Date: 17 februari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Goede service en snelle levering!!

GIL

GIL

Date: 17 februari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Prima service, snelle levering

Cliff

Cliff

Date: 16 februari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Super! Geen problemen met bestellen, snelle service, snelle mailtjes betreft track & trace. Snelle levering!

kerchman

kerchman

Date: 15 februari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • goede en smaakvolle e liquids goede service snelle bezorging

josée

josée

Date: 14 februari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Ik deed een bestelling m'n vraag in de brievenbus doen Kreeg gelijk antwoord en ja hoor de volgende dag netjes in de brievenbus bezorgd

Joseph

Joseph

Date: 14 februari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Zeer goed en een nette levering! En de kwaliteit van het product is ook zeer goed! Het is niet alleen dat de kwaliteit van de smok tfv8 BIG baby v8-t8 coole goed is maar ook de levering voor 9uur besteld is het de volgende dag in huis! En het past door de brieven bus dus u hoeft niet thuis tezijn! Ik beveel iedereen dit product / website aan voor uitermate goede kwaliteit! Keep on vaping!!! 5 sterren

Nigel

Nigel

Date: 13 februari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Ik ben heel erg blij en zeer tevreden met jullie service.

    Ik heb nu al meerdere items besteld en kan ze elke keer de volgende dag al ophalen echt top!

    Zeker mijn favoriete winkel tor nu toe!

    Tot de volgende bestelling

Tigo

Tigo

Date: 13 februari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Top winkel! Meteen volgende dag na bestelling in huis.. Top service!

Robbert

Robbert

Date: 12 februari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Perfecte service! Product savonds besteld, was de volgende dag om 2uur smiddags al bezorgd.

Bas

Bas

Date: 12 februari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Doen wat ze beloven.Top!

erwin

erwin

Date: 12 februari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Top winkel

Jetty

Jetty

Date: 12 februari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Ik begrijp niet goed waarom mijn bestelling de ene keer in een platte doos verstuurd wordt die door de brievenbus kan en een andere keer in een doosje vol papier met de pakketpost komt. Door de brievenbus is een stuk makkelijker en ook goedkoper lijkt mij.

Ronald

Ronald

Date: 12 februari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Voorheen bestelde ik altijd bij roomwinkel.nl maar daar liep ik de laatste tijd steeds vaker tegen het probleem aan dat ze mijn favoriete smaak met 3mg nicotine niet of niet genoeg op voorraad hadden. Bij Smokesmarter hadden ze hem wel. Daarbij hanteert smokesmarter boven de 40,- geen verzendkosten en kan ik tot 21.00 uur bestellen. Smokesmarter is absoluut mijn nieuwe e-smoke winkel.

Josee

Josee

Date: 11 februari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • na een goed en geduldige uitleg heb ik de kanger T2 cleromizer en de eleaf min i stick, en ik ben super tevreden erover, ik zal heb zeker aanraden aan iedereen die wil stoppen met roken en zeker smoke smarter aanraden voor advies, toppie en super snel en netjes de volgende dag in huis

Rick

Rick

Date: 11 februari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Supersnelle service! Ik heb een 18650 batterij besteld bij smokesmarter omdat mijn oude batterij geen teken van leven meer gaf, en omdat ze hier een snelle service aanbieden heb ik mijn batterij hier besteld. Ze zijn netjes hun belofte nagekomen en had mijn batterij al de volgende dag binnen dus ik kan weer lekker doordampen. Topsite!

andre13442

andre13442

Date: 11 februari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Goede communicatie , snelle levering, dus de perfecte webshop

John

John

Date: 11 februari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering nix op aan te merken verder

Harry

Harry

Date: 10 februari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Zoals gebruikelijk werd ook mijn laatste bestelling weer correct en snel uitgevoerd.
    Echt vandaag voor .... uur besteld, morgen in huis.

stefan schripsema

stefan schripsema

Date: 10 februari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Prima webshop , Goede service zoals altijd!!

Martin

Martin

Date: 9 februari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle reactie. Top

Alex

Alex

Date: 8 februari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Niets op aan te merken!

Marten

Marten

Date: 8 februari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Prima winkel, optijd mijn bestelling gekregen.

Veronica

Veronica

Date: 7 februari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Netjes geholpen. En alles snel geleverd.

Michel

Michel

Date: 6 februari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Alweer zeer tevreden...... eigenlijk zoals het bij alle webwinkels zou moeten gaan.
    Besteld en de volgende dag de hele bestelling netjes thuis bezorgt.
    Overzichtelijke website, verder nog maar 1 wens.... Graag het limiet van gratis bezorgen verlagen naar € 20,-

Artikelen 1 tot 30 van 4168 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 139