Klant winkelbeoordelingen

adrie

adrie

Date: 16 januari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering, artikel zoals beloofd, TOP!

Leonie

Leonie

Date: 16 januari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Ik ben super tevreden. Altijd alles de volgende dag binnen. Top!

Jeroen

Jeroen

Date: 15 januari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Perfect, snelle levering en informatievoorziening. Suggestie is om items die door de brievenbus passen te verpakken in een kleinere verzendverpakking.

matthias

matthias

Date: 15 januari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Zeer tevreden over de snelheid van de bestelling naar BE jammer dat het eindigt vanaf 17januari i.v.m. Belgische wetgeving :(

Ruud

Ruud

Date: 15 januari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Ideaal webshop voor je e-smoke spullen.
    Ik koop hier al bijna 5 jaar mijn spullen.
    Dit is, denk ik, het belangrijkste argument om hier je
    producten te kopen.
    Zoals iedereen wel meld dat ze snel, klantvriendelijk
    en super kundig zijn op dit gebied, is zeker wel duidelijk.
    Maar met het feit dat mensen al jaren hier kopen zegt al genoeg.

K.dimola

K.dimola

Date: 15 januari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Super happy with this shop .very quick delivery.(next day)and the same good customer service

De Neef

De Neef

Date: 14 januari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Perfecte en correcte levering!
    Zeker een aanrader om op deze site te bestellen

AMS

AMS

Date: 13 januari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering

Anita

Anita

Date: 13 januari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Geweldige service en geen sigaret meer aangeraakt. Nu nog volhouden maar gaat zeker lukken!!!

Jeroen

Jeroen

Date: 13 januari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Zoals gebruikelijk snelle levering

Rudi

Rudi

Date: 13 januari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Dit is een prima website. De laagste prijzen die ik kon vinden, een vlotte afhandeling van je bestelling, en een snelle " gratis" levering aan huis.
    Dit is toch alles wat men van een website verwacht !

Tommy

Tommy

Date: 12 januari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Zonder maar ook één probleem, mijn bestelling zeer snel geleverd, dit noem ik service, groetjes vanuit Belgie.

Doortje

Doortje

Date: 12 januari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Prima winkel en snelle levering ga zo door. Ik ben dik tevreden.

Steph

Steph

Date: 12 januari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Laagste prijzen die ik kan vinden, voor zowel de liquids als de equipment.

Etienne

Etienne

Date: 12 januari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering en super kwaliteit en niet te duur :)

jan

jan

Date: 11 januari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • snel en correct en uitgebreid aanbod kortom gewoon zoals het hoort.
    top mensen doe zo verder

Melvin

Melvin

Date: 11 januari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Superservice en razendsnel, ook bij vragen zeer goed bereikbaar per telefoon!

Remco

Remco

Date: 11 januari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • 4 bestellingen over de afgelopen 4 maanden en uiterst tevreden over deze webshop. Voor 21:00 besteld is echt volgende dag geleverd. Top!

    ook voor vragen over producten of over je levering krijg je het gewenste respons.

    10/10

Rafi

Rafi

Date: 10 januari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Ik ben heel erg tevreden over sneller en zorgvuldig levering. Als ik eerlijk zeg ik denk deze webshop is een van de beste webshop in Nederland. Ik meen het probeer het zelf maar.

Borja

Borja

Date: 10 januari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Super goed geholpen, heel snelle levering
    Top producten !!!!
    5 sterren voor jullie

Hans

Hans

Date: 10 januari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Gewoon met een. Woord super

Blue

Blue

Date: 10 januari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Mijn favoriete shop...
    Altijd correct, altijd snel geleverd (België).
    Ik ga jullie zo hard missen... :-(

Freddy

Freddy

Date: 10 januari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Supersnelle verzending, 100% tevreden!

mark-jorn

mark-jorn

Date: 10 januari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • nog niet alle smaakjes geprobeerd..maar uit vorige zendingen zijn deze smaakjes erg lekker en origineel fruit achtig, precies wat wij willen proeven topp

berre

berre

Date: 10 januari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • zeer tevreden over het product en de snelle levering top

Peet

Peet

Date: 9 januari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Prima service en snelle levering. Erg tevreden!

Jan

Jan

Date: 9 januari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Uitstekende service

Gerrit

Gerrit

Date: 9 januari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Mooie duidelijke website

Rob

Rob

Date: 8 januari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Heel goed, snelle levering.

Nils

Nils

Date: 8 januari 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Altijd correct en op tijd!

Artikelen 1 tot 30 van 4079 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 136