Klant winkelbeoordelingen

Patrick

Patrick

Date: 23 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Goede kwaliteit, snelle levering en lage prijs toch...

Angela

Angela

Date: 23 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering!!

Anita

Anita

Date: 22 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Ik ben erg tevreden, site is duidelijk en overzichtelijk.

Caitlin

Caitlin

Date: 21 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering. Goede producten. Een echte aanrader! Ik bestel zeker vaker hier!

Martinus

Martinus

Date: 21 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snel & Goed wat kan ik nog meer zeggen!

Marco

Marco

Date: 20 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snel en correct

carlo

carlo

Date: 18 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Bevalt heel goed snelle levering en goed verpakt .

Willy-Jan

Willy-Jan

Date: 18 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Goede winkel mooie keus en snelle verzending.
    Communicatie is uitstekend

jacob

jacob

Date: 17 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • dit was een prima keus :)
    lekker dampen nu

Tiemen

Tiemen

Date: 15 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Goed! Snelle verzending

Aemilius

Aemilius

Date: 15 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Goede levering, alles top.

Marjan

Marjan

Date: 14 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle service!

Sharon

Sharon

Date: 14 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Opnieuw tevreden met mijn bestelling!

Pedro

Pedro

Date: 13 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Zoals gewoonlijk de bestelde goodies netjes de volgende dag in huis! Toppie

Peter

Peter

Date: 12 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • De spullen die heb besteld waren de volgende dag al geleverd top winkel ????????????????????

gerard

gerard

Date: 12 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Zoals altijf weer snel en netjes geleverd

Derk

Derk

Date: 12 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Vroeger al vaak besteld hier, en ook nu weer een positieve ervaring. Goed verpakt, snel geleverd.

Wesley

Wesley

Date: 12 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • De smokesmarter is een ideaal en handig ding. Rookt goed en heerlijke smaken. Ik had hem s'avonds bestelt en de volgende dag al in huis. Toppie!!!

Freddie

Freddie

Date: 12 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering, wat ik héél belangrijk vindt en prijs/product is ook goed!

Renate

Renate

Date: 12 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • De Eleaf iStick Pico is een geweldig ding en het is snel en goed geleverd door smokesmarter,
    De vloeistofjes voor erin zijn goed van smaak en werken goed in samenspraak met de iPico.
    Dankzij de snelle verwerking van Smoke smarter heb ik alles snel en netjes ontvangen.
    Keep up The good work SmokeSmarter.

Stef

Stef

Date: 11 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Groot aanbod van smaken en snelle levering. Er was wel iets mis gegaan bij post.nl maar dit was snel opgelost!

Frans

Frans

Date: 11 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Het overzicht is goed en je kan goed kiezen uit de verschillende liquids

Bert

Bert

Date: 11 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Winkel doet wat de winkel beloofd, niks op aan te merken.

math

math

Date: 11 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Goede prijzen,goede service,snelle levering is wel ok.

Sander

Sander

Date: 11 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Prima winkel! Smokesmarter is een lekker bedrijf, vriendelijke klantenservice, dat is wel zo prettig!
    Vandaag voor 21h besteld, morgen in huis, als het bij de pakketbezorger allemaal goed gaat tenminste, ik zie soms dat mensen SmokeSmarter er op afrekenen, alleen er is nog een 2e partij bij betrokken en dat is PostNL, SmokeSmarter heeft geen invloed op het rijlen en zijlen bij PostNL!

    Enfin, ik ben dik tevreden! 5 sterren meer dan waard!

Martin

Martin

Date: 10 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Ik bestel sinds eind 2013 mijn spullen bij Smokesmarter. Mijn ervaring is dat de bestellingen altijd snel geleverd worden zonder dat er iets foutief gestuurd wordt. Ook als ik een vraag heb over een artikel wordt de chat vrijwel meteen beantwoordt. Kortom, prima service!

Patries

Patries

Date: 9 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Heb nu reeds 2x besteld bij deze webshop en ben zeer tevreden

Johnny

Johnny

Date: 9 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Goede service

Tom

Tom

Date: 8 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • excelent zoals altijd

Ortwin

Ortwin

Date: 6 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Beste, ik ben al drie jaar klant en ben nog steeds tevreden.
    Heel snelle levering en altijd perfect in orde. Zelfs voor de Belgische klanten zijn er goede oplossingen. Heel vriendelijk op de klantendienst. Beslist een aanrader.

Artikelen 1 tot 30 van 4402 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 147