Klant winkelbeoordelingen

dave

dave

Date: 18 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • snelle levering en de Aspire K2 bevalt prima

Kenny

Kenny

Date: 17 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • ik ben blij dat ik vanuit belgie een online shop heb die levert. ik moet dan wel een dagje langer wachten, maar dat is geen probleem.
    goeie service

Jesse

Jesse

Date: 15 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Prima winkel! Snel ontvangen.

Tamara

Tamara

Date: 14 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Netjes en snel

Ronny

Ronny

Date: 14 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle en correcte levering !!

Ruud

Ruud

Date: 13 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Ondanks dat ik echt één minuut voor negen bestelde, waarbij ik zelf al rekening hield met het leveren van een dag later, wisten ze tóch nog mijn bestelling er doorheen te werken (bevestigingsmail 21:33 uur) en mijn bestelling daadwerkelijk de volgende dag te leveren (zoals ze ook op de voorpagina adverteren).
    Ik vind het geweldig :)

Timo

Timo

Date: 13 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • 10/10 would order again!!

    super vriendelijk en snel geholpen. zelf gratis driptip gekregen terwijl ik om een paar stickers had gevraagd!
    jullie hebben een nieuwe vaste klant!

Helene

Helene

Date: 13 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Supersnel geleverd echt heel tevreden over en hun producten zijn ook fantastisch. Ook heel goede prijzen.

Dimitri

Dimitri

Date: 12 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Top bestelling telkens de dag erna geleverd beveel ik iedereen om hier te komen bestellen

Saskia

Saskia

Date: 12 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Mooi groot aanbod en niet duur.
    Goede service, en op beloofde datum geleverd.

Inge

Inge

Date: 12 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Altijd een supersnelle bezorging, netjes en goed verpakt. Ik ben heel tevreden!

Nerino

Nerino

Date: 11 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Grote keus aan goede prijs! Toppie!

Jill

Jill

Date: 10 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering zoals altijd!

Joy

Joy

Date: 7 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Super fijne winkel! Vriendelijk via de chat, altijd behulpzaam en deskundig. Service en snelheid top! Ben al jaren klant en zeer tevreden! Aanrader!

Christiaan M.

Christiaan M.

Date: 7 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Super service,
    tot in de avond nog kunnen bestellen.
    Fijne en behulpzame klantenservice ook!
    Love it so far! Let's all SmokeSmarter :D

lyan

lyan

Date: 7 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • snelle correcte levering.

Peter

Peter

Date: 7 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering en met Forest Affair waren ze 20 eurocent goedkoper dan de concurrenten

Alex

Alex

Date: 7 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Goede service, prima winkel en inmiddels mn tweede bestelling gedaan! Netjes verpakt en na 10 jaar roken ga ik ipv naar het tankstation naar jullie, 10+

F A

F A

Date: 6 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Voor het eerst bij jullie besteld,had nog nooit z'n snelle bestelling binnen gekregen.
    s'middags besteld de volgende dag in huis klasse

L.T.

L.T.

Date: 6 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Bestellingen welke reeds gedaan zijn komen de volgende dag al binnen, zeer snelle levering en een perfecte winkel!

Micky

Micky

Date: 5 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snel geleverd. Ik heb hier besteld omdat hier voor 21.00 uur besteld de volgende dag geleverd wordt.

Kirsten

Kirsten

Date: 5 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Heeft een heel snelle levering en een ruime keuze.

Michel

Michel

Date: 5 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Zeer tevreden :)

Richard

Richard

Date: 4 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Helemaal top!!! Net een mailtje gehad dat mijn favo smaakje weer op voorraad is. Superrrrrrrr :-)

Andy

Andy

Date: 4 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Duidelijke site en snelle levering. Ook een breed assortiment en erg begaan met de klant. Top webshop!

Manuel

Manuel

Date: 4 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Me order geplaatst op een vrijdag om 20:55. volgende dag gewoon netjes bij de post. Goed werk!! Ik ga hier zeker nog vaker shoppen!

Tamara

Tamara

Date: 4 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering en goede service. Ik bestelde de aspire k3, een heel fijn apparaatje. Ik had de zwarte besteld maar het had de roze moeten zijn. Zonder problemen kreeg ik de roze opgestuurd. Thnx voor de service.

Maryanne

Maryanne

Date: 3 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snel, goed, nog steeds blij met jullie

Linda

Linda

Date: 2 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering. Brievenbuspakjes altijd fijn! Daarnaast had ik wat vragen als nieuwe e-smoker, 2 keer gebruik gemaakt van de chatfunctie en snel op weg geholpen.

Bert

Bert

Date: 1 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering, goed en snel advies via de chat.

Artikelen 1 tot 30 van 4512 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 151