Leeftijdscontrole

Om onze website te bezoeken moet je minimaal 18 jaar of ouder zijn.

E-liquids voor elektronische sigaretten

Wat zijn E-liquids?

E-liquids worden gebruikt in de e-sigaretten die SmokeSmarter aanbied. Deze e-liquid wordt in de e-sigaret door middel van een atomizer of coil verdampt. De atomizer en coil zijn de verdamp-elementen.

Waaruit bestaat een E-liquid?

Een e-liquid bestaat uit een combinatie van PG (Propyleenglycol) en VG (Vegetable Glycol), daarnaast bevat de vloeistof kleur-en smaakstoffen. Ook kan een vloeistof een bepaald nicotinegehalte bevatten afhankelijk van uw keuze. De stoffen PG en VG zorgen samen voor zowel opname van de smaak als voor de damp. Deze stoffen zijn beide uitvoerig getest en komen voor in andere consumentenprodukten. Zo wordt PG bijvoorbeeld gebruikt voor de rookontwikkeling in discotheken. En VG wordt veelal gebruikt als vochtvasthoudend middel in cosmetica zoals bijvoorbeeld tandpasta maar ook in snoep, gebak en margarine. E-liquids kopen geld dus als veilig en gezonder alternatief voor het roken van de zeer ongezonde sigaret.

E-liquids bekijken

De voordelen van e-liquids kopen

Een e-liquid bevat dus niet de schadelijke stoffen die een sigaret bevat. Denk hierbij aan de kankerverwekkende stoffen koolstofmonoxide, teer en vele andere schadelijke stoffen die een sigaret bevat. E-Liquids kopen bij SmokeSmarter.nl SmokeSmarter heeft een zeer uitgebreid assortiment aan e-liquids. Of u nu houdt van de traditionele tabakssmaken of liever kiest voor een heerlijke fruitsmaak of overige smaak. Voor elke smaak hebben wij de juiste e-liquid. Wij hebben alleen de juiste merken voor u geselecteerd van alleen de beste kwaliteit:

Diamond Flavours
Dekang for SmokeSmarter
- Joyetech
- Virgin Vapor 100% VG
- Halo

Het juiste nicotinegehalte kiezen voor uw e-liquid

Als beginnende e-roker weet u bij e-liquids kopen waarschijnlijk niet welk nicotinegehalte u het best kunt kiezen. Onze vloeistoffen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende nicotinegehalte. Daarnaast is er van elke vloeistof een nicotine-vrije variant beschikbaar. U kunt dan kiezen voor 0mg nicotine. Daarnaast is de maatstaf als volgt. Het nicotinegehalte van 6 mg komt overeen met het nicotinelevel van een light sigaret. 12 mg sluit aan bij het nicotinegehalte van normale sigaretten. 18 mg komt overeen met zware sigaretten en e-liquids met  24 mg nicotine zijn vergelijkbaar met het nicotinelevel van extra zware sigaretten.

100% VG e-liquids 

sommige mensen vertonen een licht alergische reactie op de in e-liquids voorkomende stof PG (Proylene Glycol). Deze reactie kan bestaan uit een geïrriteerd gevoel aan de luchtwegen, misselijkheid en/of duizeligheid. Tot voorkort was dit en reden om te stoppen met e-roken, zonde natuurlijk! Nu heeft SmokeSmarter.nl de oplossing voor dit probleem; de 100% VG e-liquids van Virgin Vapor. Deze excellente Amerikaanse e-liquids hebben naast een 100% VG gehalte, ook nog eens een heerlijke smaak. Klik hier om de 100% VG vloeistoffen in het assortiment van SmokeSmarter te bekijken. 

Virgin Vapor e-liquids bekijken

SmokeSmarter staat voor u klaar

Wanneer u hulp nodig heeft bij het maken van de juiste keuze voor e-liquids kopen dan staat de SmokeSmarter klantenservice voor u klaar. U kunt uw vraag aan ons stellen via de live-chat. Één van onze servicemedewerkers zal dan snel ondersteuning bieden. U kunt natuurlijk ook gewoon telefonisch contact met ons opnemen of ons een e-mail sturen naar info@smokesmarter.nl.